من خودم وقتی کسی بهم فیدبک مثبت میده باعث میشه برام طرف ارزشمند بشه. و دیدگاه و وجودش برام مهم میشه
اما آدمهایی هم که قصد سو استفاده دارن رو هم در نظر بگیر انسان موجود عجیبیه تو رو میبره بالا تا به مقاصد خودش برسه اول طرفتو بشناس بعد با تعریفش براش ارزش قائل شو بعضیا روش زندگیشون و رسیدن به اهدافشون چاخان کردن دیگرانه
نحوه بیان خیلی تاثیر گذاره. فیدبک مثبت لزوما تایید نیست . میتونی خوبی هاشو در کنار ضعفش بگی. و حتی ب ...
ببین من تنهایی بخام این رفتارارو از خودم نشون بدم سخته برام و توی جمعی که میدونم ۹۹ درصد قراره مورد تمسخر قرار بگیرم انقدر خودمو گم میکنم که یادم میره اولویت ها چی بود و چکار باید کرد
نهایتش اینه ک من با داد سعی میکنم حرفمو به کرسی بنشونم و اونا قبول نمیکنن
نمیدونم اشتباه از کدوم طررفه ولی من همیشه جوابای منطقی داشتم که نگفته فراموش شدن
اما آدمهایی هم که قصد سو استفاده دارن رو هم در نظر بگیر انسان موجود عجیبیه تو رو میبره بالا تا به م ...
فیدبک جنبه واقعگرایانه داره. چابلوسی همش تعریف کردنه. تو فیدبک مثبت مثلا میتونی بگی فلان کارو کردی جالب بود ولی من اگه جای تو بودم فلان قسمتشو اینطور انجام میدادم. ادم چابلوس زود شناسایی میشه. چون هیچکدوممون بی عیب نیستیم
ببین من تنهایی بخام این رفتارارو از خودم نشون بدم سخته برام و توی جمعی که میدونم ۹۹ درصد قراره مورد ...
اینجا نشون میده یه مشکل جدی تو نحوه برقراری ارتباط با محیطت داری. الان جوونتری شاید بتونی کنار بیای ولی سن که بالا میره فرسایشی بودنش منزویت میکنه. تاحالا رفتار خودت و بقیه رو زیر ذره بین گرفتی؟