2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحظه فقط بهم بگین حرفم خیلی بد بود❓

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 35 پست

نه چیز بدی نگفتی ولی ۱ و نیم سال که اونقدر ها هم جای نگرانی نداره درست گفتی کسایی هم هستن حتی بیشتر از ۱۰ سال منتظر بودن

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

ن عزیزم. اون خانوم چون تحت فشارن دیگه تحمل هیچ ندارن.متوجه منظورت شدم احتمالا خانومه بیچاره بد متوجه شده ک ینی من 10 سال صبر کنم... ناراحت شده...اشکال نداره خودتو ناراحت نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون توشرایط سختی بوده دوس داشته همراهیش کنید ‌‌گاهی موقع ها آدما از حرفای منطقی خوششون نمیاد

فقط قصد روحیه دادن داشتم

فک کردم خیلی مثلا روحیه دادم بهش

بعد ک فهمیدم دلش شکست 

دلم هوری ریخت

خیلی حساس نباش در جوابش یه حرف امیدوار کننده میزدی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
نهههههه اولا بد نگفتی دوما ک اون روزی با صدتا کاربر حرف میزنه یادش نمیمونه کی چی گفتتتت از دست تو

چمیدونم والا

اولین بار بود بعد حرفم واکنش ناراحتی دیدم

خیلی فک کردم روحیه دهنده قهاریم

نگو ریدم 🤦🏻‍♀️

فقط قصد روحیه دادن داشتمفک کردم خیلی مثلا روحیه دادم بهشبعد ک فهمیدم دلش شکست دلم هوری ریخت

نه گلم من خودم چشم انتظارم امیدوارم خداوند هیچکسو تو این شزایط قرار نده 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
ن عزیزم. اون خانوم چون تحت فشارن دیگه تحمل هیچ ندارن.متوجه منظورت شدم احتمالا خانومه بیچاره بد متوجه ...

اره آفرین عدد۱۰رو نباید میگفتم

فک کردم روحیه دادم

ولی ریدم