2777
2789
اره واقعا چه فایده وقتی زیاده خواهی و گنده گوزی کنیم درحالی که همه خواسته های ما رویاس😂

دقیقااااا، دیگه از یه جا به بعد تصمیم گرفتم حتی رویا پردازی نکنم چون تهش هیچی نمیشه و قیافه من کش میاد آخرش 😂🙂

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقااااا، دیگه از یه جا به بعد تصمیم گرفتم حتی رویا پردازی نکنم چون تهش هیچی نمیشه و قیافه من کش می ...

افرین بهترین کارو میکنی بخدا😂باز اگه ی بابابزرگ مثل حشمت فردوس پولدار داشتیم ی چی

افرین حالا ببینیم پول گیرمون میاد اینهمه انتخابش کردیم 😂😂😂حداقل میگفتیم عشق الکی

پول هرچقد هم گیر من بیاد من قانع نیستم تا ابددد😂

اخه ببین من اصلا به عشق اعتقادی ندارم چرا چیزی که نیستو انتخاب کنم

افرین بهترین کارو میکنی بخدا😂باز اگه ی بابابزرگ مثل حشمت فردوس پولدار داشتیم ی چی

عا والا، کلا نحس و بدشگونم من تو هیچی شانس ندارم نه عشق نه پول

همه چی به طرز خیلی عجیبی همیشه از دستم پر میزنه میره 

پول هرچقد هم گیر من بیاد من قانع نیستم تا ابددد😂اخه ببین من اصلا به عشق اعتقادی ندارم چرا چیزی که ن ...

عشق ترشح چند تا هورمونه فقط ...یه وابستگی و احساس الکی نمیدونم واقعا این داستان  عشق و عاشقیا از کجا اومدن 

عا والا، کلا نحس و بدشگونم من تو هیچی شانس ندارم نه عشق نه پولهمه چی به طرز خیلی عجیبی همیشه از دستم ...

لابد سفت نمیگیرشون خواهر😂

اون چیزی که بخاد از دستت بره میره نمیتونی هیچجوره نگهش داره

عشق ترشح چند تا هورمونه فقط ...یه وابستگی و احساس الکی نمیدونم واقعا این داستان عشق و عاشقیا از کجا ...

نمیدونم واقعا بنظرم خیلی چیز مسخره ایه 

مخصوصا این عشقای آتشین که بخاطرش دست به هرکاری میزنن😂

لابد سفت نمیگیرشون خواهر😂اون چیزی که بخاد از دستت بره میره نمیتونی هیچجوره نگهش داره

نه خواهر من الان باهاشم، ولی میدونم که هیچوقت نمیرسیم بهم مانع زیاده

ای بابا اینجوری نگو خدارو چه دیدی شایدم رسیدین🥲

یکی تو سایت بهم گفت بهم نمیرسین و خیلی سخته و حالا حالاها ممکن نیست.. منم باور کردم تا دیروز امیدی داشتم اما امروز؟ دیگه نه

یکی تو سایت بهم گفت بهم نمیرسین و خیلی سخته و حالا حالاها ممکن نیست.. منم باور کردم تا دیروز امیدی د ...

نگو که به حرفش گوش دادی و روت تاثیر گذاشته😐

اون کاربر خیلی شکر خورده مگه علم غیب داره که بفهمه کی قراره به کی برسه کی نرسه

نگو که به حرفش گوش دادی و روت تاثیر گذاشته😐اون کاربر خیلی شکر خورده مگه علم غیب داره که بفهمه کی قر ...

متاسفانه تاثیر گذاشت و من حالم بد بود الان دیگه بدتر شد تازه داشتم به مردنم فکر میکردم چون خیلی فکر میکنم مغزم از فکر کردن به احتمالات و اتفاقات بد و... دست ورنمیداره که نمیداره دوست دارم بمیرم تا فکر نکنم دیگه