2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این فقط بخشیش بود که گفتم توی محیط سمی که باشی همه چیز برات سخت میگذره

ببین منم با تو کاملا هم وضعیتم دغدغه هات دغدغه هامه من سر اینک میخام برگردم حتی گریه هم کردم.چون ی شکست روحی داشتم برام سخته اون جو رو تحمل کنم

مگ فرهنگیان تک جنسیتی نبود

ببین منم با تو کاملا هم وضعیتم دغدغه هات دغدغه هامه من سر اینک میخام برگردم حتی گریه هم کردم.چون ی ش ...

درسته فرهنگیان تک جنسیته ولی خیلی محیط سمی داره مخصوصا داخل خوابگاه توی هر اتاقی جاسوس هست هر کار اشتباهی انجام بدی همش میترسی نکنه اخراج بشی واقعا عذاب آوره همش زیر ذره بینی . خیلی از لحاظ روحی آدم رو داغون میکنه

درسته فرهنگیان تک جنسیته ولی خیلی محیط سمی داره مخصوصا داخل خوابگاه توی هر اتاقی جاسوس هست هر کار اش ...

باز خوبه پسر ندارید.بهت حق میدم این خود شیرین ها هم اعصاب آدمو خوردتر میکنن

ببین منم با تو کاملا هم وضعیتم دغدغه هات دغدغه هامه من سر اینک میخام برگردم حتی گریه هم کردم.چون ی ش ...

واقعا خیلی سخته عزیزم من خیلی درکت میکنم چقدر سخته آدم جایی باشه که ازش متنفره

درستع سختیای خودشو داره ولی میشه میشه از دندون سخت تر باشه؟باز خوبه شما دوساله من تازه سال بعد شروع ...

عزیزم منظور من بیشتر محیط خوابگاه و دانشگاه هست که باعث شده درس هم عذاب آور بشه . 

وای منم از خوابگاه متنفرم.تنها قسمتی که دوست نداشتم قبل کنکور همین خوابگاه و دوری بود.حالا فک کن همکلاسیا و هم اتاقیای سمی هم بهش اضافه بشن.بعلاوه درسای سخت.راهی پیدا کردی به منم بگو.واقعا روح و روانم بهم میریزه نمیتونم هیچی بخونم

وای منم از خوابگاه متنفرم.تنها قسمتی که دوست نداشتم قبل کنکور همین خوابگاه و دوری بود.حالا فک کن همک ...

واقعا عزیزم آدم میمونه کدوم فشار روحی رو تحمل کنه ؟ هر جا بری یه مشت آدم سمی پیدا میشن من که دارم داغون میشم

واقعا عزیزم آدم میمونه کدوم فشار روحی رو تحمل کنه ؟ هر جا بری یه مشت آدم سمی پیدا میشن من که دارم دا ...

واقعا تحمل کردن جامعه خیلی سخته.کاش میتونستم یه شغل داشته باشم که فقط تو خونه باشم و از پشت کامپیوتر با مردم در ارتباط باشم خودشم کم.