2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگ برگرد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 47 پست
چون اون خانواده اصلی توئه

کتکش میزنه عزیزم 

تاپیک قبلشو بخون  بهش ظلم میشه تو بارداری کتک خورده 

بااین شرایط هم برگرده بنظرت ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس وایسم تا وقتی ک خودش بیاد دنبالم دیگ؟؟

اگه میخای طلاق بگیری وایستا 

و گرنه بگو شوهرت بیاد سر کوچه دنبالت و برگرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برنمیگردم عزیزم . من فقط دردم اینه ک این مردو با تمام اذیتاش دوسدارم کاش نداشتم

امیدوارم هیچ وقت جلوی بچه ت کتک نخوری که چهارستون بدنش بلرزه از ترس امیدوارم اگه برگشتی دیگه دست روت بلند نکنه

قبلا یکی دوبار برگشتم بعدش همش تیکه مینداخت ب خانوادم. وبی اخترامشون میکنه

برنگرد تو رو خدا 

فقط به حرف پدرت گوش کن

فردا همون شوهرت برمیگرده میگه خودت اومدی منکه نیومدم دنبالت 

فقط 47 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

عمرا آدم بشه، طرف یه دونه اخلاق بدش رو نمیتونه تغییر بده، اونوقت تو از شوهرت انتظار داری هزار تا عیب و ایراد داره بذاره کنار؟؟؟؟. شاید موقت کوتاه بیاد، اما ابدأ آدم نمیشه اینو مطمئن باش، آخه این وسط از همچین مردی زاییدنتون چیه دیگه، وقتی میبینین طرف آدم نیس چرا یه بچه بیگناه رو به این بدبختی دعوت میکنین 

چه تضمینی وجود داده که برگردی و شوهرت که خودتم خوب میدونی اخلاقش درست نمیشه درست شه اگه درست نشد چی اگه برگردی پل پشت سرتو خراب میکنی یه پدر خوبی داری که مث کوه پشتته و میدونه چقدر ذجر میکشی به حرف پدرت گوش کن

عزیزم تایپیک های قبلتو نخوندم ولی یکی کامنتا متوجه شدم شوهرت دست بزن داره ...شوهر منم همینطوره تعهد محضری و این چیزا همش کشکه من دو تا تعهد محضری ازش دارم و نامه و قول و قرار و ولی درست نشده خاستم‌ گفته باشم شاید کمکت کنه 

زندگی لج وقهر واینا بر نمیداره .مشکلی که با قهر کردن درست بشه وجود نداره .قهر تا وقتی تاثیر گذاره که بین خودتون باشه الان پدرتون وشوهرتون شما رو بین قهر قرار دادن واشتی کزدن قرار دادن هر کدوم میخان حرف خودشون باشه ..شما قراره با شوهرت زندگی کنی ...پس خودت ببین چی باعث میشه زندگیت درست بشه همون رو انجام بده ..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

برنگرد اگه برگردی هربار همینطور تکرار میشه بزار بخاطر کاری ک کرده بیاد غرورش یکم لگد مال بشه توسط با ...

دقیقا ... دیگ برنمیگردم تا خودش نیاد الان زنگ زده میگ یه قهوه تو راه خوردم حالم بده نمیتونم بیام خونتون خودت پاشو بیا . همسایه هم هستیم خونه ما و مامانم اینا

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

امیدوارم هیچ وقت جلوی بچه ت کتک نخوری که چهارستون بدنش بلرزه از ترس امیدوارم اگه برگشتی دیگه دست روت ...

هی بچم یادم اومد از ترس نفسش بند اومده بود حتی با اون دستای کوچیکش از من دفاع میکرد  😔

2790
2778
2791
2779
2792