عمرا آدم بشه، طرف یه دونه اخلاق بدش رو نمیتونه تغییر بده، اونوقت تو از شوهرت انتظار داری هزار تا عیب و ایراد داره بذاره کنار؟؟؟؟. شاید موقت کوتاه بیاد، اما ابدأ آدم نمیشه اینو مطمئن باش، آخه این وسط از همچین مردی زاییدنتون چیه دیگه، وقتی میبینین طرف آدم نیس چرا یه بچه بیگناه رو به این بدبختی دعوت میکنین
چه تضمینی وجود داده که برگردی و شوهرت که خودتم خوب میدونی اخلاقش درست نمیشه درست شه اگه درست نشد چی اگه برگردی پل پشت سرتو خراب میکنی یه پدر خوبی داری که مث کوه پشتته و میدونه چقدر ذجر میکشی به حرف پدرت گوش کن
عزیزم تایپیک های قبلتو نخوندم ولی یکی کامنتا متوجه شدم شوهرت دست بزن داره ...شوهر منم همینطوره تعهد محضری و این چیزا همش کشکه من دو تا تعهد محضری ازش دارم و نامه و قول و قرار و ولی درست نشده خاستم گفته باشم شاید کمکت کنه
زندگی لج وقهر واینا بر نمیداره .مشکلی که با قهر کردن درست بشه وجود نداره .قهر تا وقتی تاثیر گذاره که بین خودتون باشه الان پدرتون وشوهرتون شما رو بین قهر قرار دادن واشتی کزدن قرار دادن هر کدوم میخان حرف خودشون باشه ..شما قراره با شوهرت زندگی کنی ...پس خودت ببین چی باعث میشه زندگیت درست بشه همون رو انجام بده ..
برنگرد اگه برگردی هربار همینطور تکرار میشه بزار بخاطر کاری ک کرده بیاد غرورش یکم لگد مال بشه توسط با ...
دقیقا ... دیگ برنمیگردم تا خودش نیاد الان زنگ زده میگ یه قهوه تو راه خوردم حالم بده نمیتونم بیام خونتون خودت پاشو بیا . همسایه هم هستیم خونه ما و مامانم اینا