2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه خواهرم بودم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2406 بازدید | 92 پست
اتفاقا حرفای کاربرا یه وقتا خیلی خوبن و کمکم میکنه ولی اگه مشاور خوب هم میشناسی خوشحال میشم معرفیش ک ...

دکتر حقیقی.

خودت ترجمه کن.

سسفر نحصد و سییزده دوبیسط و حشتاد و شییییس دح بییسط و دددوو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ببین ب شوهرت با دعوا نگو

مثلا شب موقع خواب بهش بگو (اسمشو صدابزن)بگو مثلا خستم میشع ظرفارو بشوری یا جامونو پهن کنی

از چیزایه کوچیک شروع کن

با دعوا درست نمیشه من شوهرم موقع جا انداختن همش کار من بود تا یشب گفتم دستم درد میکنه میشه امشبو جامونو بندازی دیگ انداخت صبحشم جمع کرد

الانم عادت کرده اگ من شب جارو پهن کنم صبح شوهرم جمعش میکنع 

شوهر منم فقط جلو بقیه کار میکنه توخونه مثل خدمتکارم برای هزار تومن هزار بار باید التماسش کنم بددله هزار تومن خرج کنه هزار بار منت میزاره بچه اسباب بازی بشکونم کتکش میزنه زندانی میکنه گرانترین اسباب بازی من براش خریدم ۲۰۰هزارتومن ولی همه میگن خوشبحالت هرچیم بگم کسی باور نمیکنه چون جلک بقیه خودشو خوب جلوه داده

این نظرات اکثرا برای بچه های کم سنه ک همه چیو شوخی میبینن

بخدا درک میکنم چقدر سخته زن تنهایی کار کنه با اینکه من مجردم و این مشکلو با داداشم دارم ولی تو این تاپیکا همیشه یه عده عادت کردن اولین چیزی که میگن ازش بچه دار نشی یا چرا بچه دار شدی؟ بابا شوهرش معتاد و بیکار نیست که فقط تو خونه کمک نمیکنه

قدیما چیکار میکردن پس با اون همه بچه و خونه بزرگ و مهمون های همیشگی؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

همه چی مگه کمک کردنه؟؟؟؟

به خدا نیست

شوهر من مثل کلفت تو خونه کار می‌کنه. جلوی مهمون که اوفففف اصلا نمی‌ذاره دست به سیاه و سفید بزنم. همه حسسسسرت میخورن فقط...

ولی چه فایده؟؟؟

دلیل کار کردنش اینه کار منو قبول نداره‌. حتی یه چایی بخوام دم کنم میگه بلد نیستی. من احساس بی ارزشی دارم پیشش.

وسواسه خیلی. درسته کار می‌کنه ولی بسیاااااار زیاد غر هم میزنه سرم. چرا خونه فلانه بهمانه. هررررچه قدرم کار کنم تو خونه، بازم به چشمش نمیاد....

هرررمشکلی چه مالی چه مریضی تو زندگی یا برای بچه پیش بیاد، همیییییشه من مقصرم. کلللللی توهین و تحقیر داریم...

و یه چیز مهم تر اینکه، بسیاااااار به خانواده م توهین می‌کنه. جلو روشون انگار فرششششته س. ولی پشت سرشون مدااااام توهین و تحقیر...

عزیزم اطرافیان من هیچ کدوم اینا رو نمیدونن...

ولی من زندگی م شیرین نیست....

اخه آدم خسته میشهمخصوصا تو بارداری یا وقتی بچه ی کوچیک داری

عزیزم من هنوز تجربه تاهل ندارم، شایدم حق باشماس ولی میتونین کمکی بگیرین مثلا ی روز درهفته برا تمیز کاری

من تاحالا این قضیه رو باخواستگارام مطرح نکردم ولی گفتم مثلا اگ نیاز ب کمکی داشته باشم ک از نظر مالی مشکلی ندارین، یا بیشتر حواسم رو اینه ک هوش اقتصادیه طرف چطوریه...فک نمیکردم ی بحران باشه تو زندگی همچین مسئله ای

شوهر منم فقط جلو بقیه کار میکنه توخونه مثل خدمتکارم برای هزار تومن هزار بار باید التماسش کنم بددله ه ...

سه روز از جام نتونستم تکون بخورم حتی دستشویی دولا دولا میرفتم یه تخم مرغ برا بچه نپخت

خوش به حالت ، قدرشو بدون ...

خودم اینکارش کردم وگرنه اوایل میگفت زن ذلیل نیستم و فلان رفیقاش پرش کرده بودن ک زن ذلیل نشی کاری نکنی فلان

دیگ کم کم روش اثر گذاشتم الانم سعی میکنم ازش سو استفاده نکنم و وقتایی ک واقعا خستم بهش بگم کمک بده براهمین کمکم میده اگ مدام ازش کمک میخاستم یا تمام کارهام رو دوشش بود ی مدت انجام میداد دیگ انجام نمیداد

نباید رو بدی بهش. مردا هرچه قدر که شما کوتاه بیای همون قدر میتازن

بهش رو ندادم ... یعنی منم هیچوقت خرید نمیکنم ، خونمم مرتب نیست ... اصلا خودمم عادت به کار خونه ندارم ، حالا فکر کن من اینجوریم گیر یه همچین آدمیم افتادم 😄 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
شما تو زندگی اونایی که فکر میکنی زندگیش خوبه ؟ یادمه یکی از آشناهامون شوهرش همه کار چ تو خونه چ بیرو ...

دقیقا

منم از نزدیک دیدم

شوهر خواهرشوهر من همین مدله

خواهرشوهرم کلا خیلی ارومه و هرکاریش خیلییی طول میکشه واس همین شوهرش تند تند کارای خونا میکنه

هروقت میریم ا نجا خواهرشوهرم مثلا وسایل سالاد میگیره دستش دوساعت میشینه پای ما به حرف زدن یک سالاد درست کنه

شوهرش کل پدیرایی و تدارک شام و همه چیو میبینه و خواهرشوهرم همچنان سالاد دستشه...

ولی من میدونم چه اخلاقای تندی شوهرش داره، چقدر بچه هاشو میزنه و...

تا می تونی خرج کن اعتراض کرد بگو تو خانواده ما رسم اینه مرد کار کنه مول دربیاره اصلا درکش نکن مراعات ...

اتفاقا تو خانواده ی ما زنها خیلی کم خرجن !!!

فکر کن یه کوله پشتی میخواستم برای مسافرتم بخرم مامانم دعوام کرد گفت مردا با سختی پول در میارن اونوقت تو راحت خرجش میکنی ...

هیچی دیگه الان دو روز دیگه میخوایم بریم مسافرت من باید کیف مامانمو قرض کنم 😄😐

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...