2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعت قبل ، حین و نیم ساعت بعد از غذا مایعات نخور مخصوصا چایی . اگه میتونی چایی رو کلا بزار کنار

بعد از هر وعده غذایی  شیرینی جات بخور .. در حد ۳...۴ حبه قند یا شکلات یا هر چیز شیرین دیگه

بین وعده های غذات بادوم زمینی بخور در حد یک مشت یا بیشتر

صبحانه تخم مرغ و سیب زمینی آب پز بخور معجزه میکنه . البته زرده تخم مرغارو نخور ضررش بیشتر از منفعتشه  .. 

برای دارو هم به حرف هیچ کس گوش نکن  جز  پزشک  وگرنه  یه عمر باید با عوارض داروهایی که به توصیه بقیه مصرف کردی درگیر باشی . من خودم دارو میشناسم برای اشتها فوق العادست اما نمیگم چون عوارض داره و خودمم به تجویز پزشک مصرف کردم .  اگه دارو میخوای حتما به پزشک مراجعه کن

و آخر از همه و مهمترین نکته ورزش اصولی و سبکه ... به افزایش وزن ربطی نداره .. اما متناسب بودن مهمترین چیزیه که توی افزایش وزن باید دنبالش باشی .

امیدوارم همه به همه ی آرزوهای قشنگشون برسن

هنوز گاهی میان آدمها گم میشوم ؛ آدمها را بلد نیستم 
شما خودتون نتیجه گرفتین

من تو ۲۰ سالگی با قد ۱۷۸ وزنم ۵۷ کیلو بود .  با رعایت همین موارد  توی  ۸ یا  ۹  ماه  (دقیق یادم نیست اما از ۹ ماه بیشتر نبود)  شدم ۸۲ کیلو . فقط باید زیاد بخوری . وقتی میگم زیاد منظورم اینه که اگه تصور شما از زیاد ۲ بشقاب برنجه  اون زیاد نیست ۳ یا ۴ بشقاب زیاده .  ۳ یا ۴ تا نون بربری با ۴ تا تخم مرغ و ۴ تا سیب زمینی آبپز  حداقل صبحانم بود . هیچ کس باورش نمیشد  حتی خودم . تا ۸۷ هم رفتم اما دیدم زیاده رویه دیگه ادامه ندادم . با یه زندگی معمولی وزنم ثابت بود بدون رژیم و سختگیریای الکی

تا تابستون پارسال وزنم  ۸۰ تا ۸۴  متغیر بود 

اما الان ۶۵ کیلوام ( بسوزه پدر عشق 😥) پوستو استوخون شدم

۱ سال و نیمه یه غذای درست نخوردم  .

ببخشید سرتونو درد آوردم

امیدوارم همه به همه ی آرزوهای قشنگشون برسن

هنوز گاهی میان آدمها گم میشوم ؛ آدمها را بلد نیستم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز