2777
2789
عنوان

سلنا گومز

394 بازدید | 17 پست

هیلی بیبر زن فعلی جاستین بیبر

ب مدت ۱۰ سال تقریبا از سن ۱۲ ۱۳ سالگی چون فن جاستین بیبر بوده

شروع کرده ب استاک کردنش

یعنی با هوش و پول و موقعیت پدرش تو هالیوود 

همیشه تو همه هتلا و کنسرت ها د برنامه هایی ک جاستین می‌رفته ب مدت ۱۰ سال استاکش میکرده

حتی با کایلی و کندالم صمیمی شده چون جاستین زیاد رفت و آمد داشته 

حالا اینا ب کنار جاستین اون موقع دوست دختر داشته و عاشق سلنا گومز بوده

و سلنا هم با کندال و کاملی دوس بوده

ولی هیلی رفته حالا نمیدونم از چ راه و روشی کندالم راضی کرده ک ب سلنا خیانت کنه و ی کاری کنه ک جاستین با هیلی بره تو رابطه و واقعنم ب هدفش رسید و با جاستین ازدواج کرد و هر کاری ک سلنا می‌کرد اینم دقیقا همون کارو می‌کرد

از لباس و ژست و‌‌‌...

تا راه اندازی برند آرایشی و خط تولید لباس ک بسیارم موفق شده

ولی خب واقعا تامل برانگیزه 

این آدما این پشتکار 

هر چند ک هنوزم جاستین سلنارو دوس داره 

ولی هیلی ب هر چی ک خواست نقشه کشیدو رسید

و در آخر تویی ک الان میخوای بگی دغدغت تو حلقم و چقد بیکاری و..

اره دغدغه توحلقت چون من حداقل ی کاری دارم ک انجام بدم 

ولی تو چی صبح تا شب دنبال اینی ک کی دغدغه چیه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

چرا با خودت درگیری؟

میخواستم تایید کنم حرفتو 

دیدم اخر تاپیک قورت دادی ادمو

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چرا باخودت دعوا داری تاپیکتو زدی نظرتم گفتی تهش چرا خوددرگیری پیدا کردی 

راجع ب تاپیکتم دیگ هیچ فرقی نداره چون جاستین و هیلی بچه مشترک دارن و تا ابد بهم وصلن

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

پیامت نیومده

کیپاپری؟

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

آخ جون غیبتآره واقعا ولی ازش خوشم نمیادسلینا اصیل تره بیشتر می درخشه موفقیت هاش از خودشه

صد درصد حداقل استاکر و شوهر دزد نیس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

الان چرا باخودت دعوا داری تاپیکتو زدی نظرتم گفتی تهش چرا خوددرگیری پیدا کردی راجع ب تاپیکتم دیگ هیچ ...

چون هر حرفی بزنی اینجا صد نفر پیدا میشه ک بگه چ بی‌کاری و ....

منظور منم پشت کار هیلی بود.

پس اگه هیلی تونسته ب جاستین برسه پس واقعا هیچ چیز غیر ممکن نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

من هرچی استاکر دیدم آخرش با اونی که دوستش داشت ازدواج کرد نمونه هم دوست خودم البته بعد از مدتی هم جد ...

بعضیهاشونم نه

مثلا الکساندر ریباک یه استاکر چند ساله داشت حتی براش آهنگم خوند که منو ولم کن😐😂

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

من هرچی استاکر دیدم آخرش با اونی که دوستش داشت ازدواج کرد نمونه هم دوست خودم البته بعد از مدتی هم جد ...

منم پلن Bم استاکر شدنه

منم هر کیو دیدم رسیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

چون هر حرفی بزنی اینجا صد نفر پیدا میشه ک بگه چ بی‌کاری و ....منظور منم پشت کار هیلی بود.پس اگه هیلی ...

پول و هوش باشه هیییییچی غیر ممکن نیس هیییچی

راسی یه کلیپ دیدم یه مراسمه سلنا داره ترانه ای و میخونه جاستین گریه میکنه و هیلی جاستین و دلداری میده دیدی و کلیپو؟؟ 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بعضیهاشونم نهمثلا الکساندر ریباک یه استاکر چند ساله داشت حتی براش آهنگم خوند که منو ولم کن😐😂

باید با هوشش می‌میرفت جلو ن با آزار و اذیت و کنه شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

پول و هوش باشه هیییییچی غیر ممکن نیس هیییچیراسی یه کلیپ دیدم یه مراسمه سلنا داره ترانه ای و میخونه ج ...

اره هیلی خیلی با حوصلس 

و خیلی خیلی خیلی باهوش

حتی همه‌ی این کپی کردناش با اینکه میدونه هر دفعه هیت میگیره بازم کپی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده