2777
2789
میدونم الان چند نفر میان به تمسخر اسی اونا رو ولکن فقط در مورد اون بچه بیشتر برامون بگو

منم قبلا اعتقاد نداشتم ولی یه چیزایی دیدم که .... 

من زبونم بند میاد دیگه بااینکه حجابم کامل نیست ولیییی ولییییی حاضرم برم نوکریشو کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 صحنه های بصري

هر هر هر 😐

اعتقاد نداری نداشته باش حق خندیدنم نداری 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

امام رضا فقط بچه من و دوست نداری؟ چقدر التناست کردم خونریزیم قطع شهبه جوادت قسم دادم....سه بار من و ...

بیا بغلم

دختر منم شفا نداد 

۱۳ سال التماس کردم

امسال دیگه نگفتم چون میدونم نمیده خسته شدم

دلم ازش گرفته

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

از ته قلبتون اعتقاد داشتین؟

مذهبیم😔

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

عزيزم ميشه بگي مشكل قرضتون چه جور حل شد؟ ميشه بگي به نظرت چيكار كنم ؟ ما هم خيلي گرفتار قرضيم

من پدرم قرض بار آورد قمار بازه خدا لعنتش کنه نذر کردیم مشکلمون حل بشه بریم حرمش ۱۵ تا تسبیح پخش کنیم 

حل شد مشکلمون... یادمه تموم اداره ها بسته بودن حتی وکیل هارو نمیذاشتن وارد دادگستری بشن ولی مارو با دست اشاره میکردن بیاین تو 

من دهنم وا مونده بود هیشکی رو نمیذاشتن برن تو ولی مارو خودشون صدا میزدن ما معجزه هاااا دیدیم قرض هارو سریع دادیم و ده برابر همون پول برامون درعرض دوماه برگشت 

من مادرم خیلی دعا کرد خیلیییی

از ته قلبتون اعتقاد داشتین؟

ببین گاهی نمیشه 

نمیدونم 

مصلحتش چیه ولی واقعا کاری به اعتقادات نداره 

با اینکه خیلی خیلی سخته ولی انگار نباید بشه الهی که هیچ مادری با بچه ش امتحان نشه تلهی خدا بچه ی دوستمون رو شفا بده