یکی از برادرزاده هام ۱۲سالشه دختره ، چون خودم بچه ندارم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم مثلاً برای موی زائد بدن چی بدم استفاده کنه؟ متأسفانه مادرش چندماهه فوت شده. مشکل دیگه اش اینه که شب ادراری داره و قبلاً دکتر رفته و بررسی شده و علت پیدا نشده.شب قبل خواب میفرستیمش دستشویی ولی بازم خودشو خیس میکنه نصف شب هم بیدارش میکنیم ولی شب ادراریش ساعت مشخصی نداره مثلاً ۳بیدار میکنم ۴میبینم جیش کرده، باید هریکساعت بیدارش کنیم بزور که بسختی بیدار میشه و از توان مادرپیرم خارجه بتونه مدام بلندش کنه نصف شب حتی بعدازظهر اگه بخوابه خودشو گاهی خیس میکنه یا گاهی دوبار درشب خیس میکنه دیگه خسته شدیم یه سفر نمیتونیم ببریمش . مایعات هم از غروب آفتاب کم میخوره ولی بازم بیفایدست انگار بدنش درهرشرایطی ادرار زیاد تولید میکنه. از بچگی تشخیص adhd دادن مشاوره هم میره ولی خوب نشده.اگه راهکاری دارید راهنمایی کنید توروخدا ثواب داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم تا ۱۲ سالگی شب ادراری داشتم و خود به خود خوب شدم مامانم کلی دکتر میبردم ولی خوب دوره ای هست که میگذره البته مامانمم میگه تا ۱۵ سالگی شب ادراری داشتم میگه اون موقع ازدواجم کرده بودم من دقیقا نمیدونم اون اختلالی که ازش اسم بردی چیه شاید براش درمان دارویی بگیره خوب بشه در کل دوره ای هست بگذره خوب میشه برایه موهایه زائدش هم لطفا از ژیلت استفاده نکنید ناحیه تناسلیش با زیربغلش هم بیش از اندازه مویه زائد درمیاره هم اینکه به مرور زمان سیاه میشه آموزشش بدید از پودر موبر استفاده کنه من خودم همش میگم چرا مامانم آموزشم نداد که از ژیلت استفاده نکنم
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
ورزش کگل تاثیر نداره ؟همون که به کمر میخوان لگن رو میبرن بالا منقبض میکننچقدر خوبه به فکرشی عزیزم به ...
نه ببین اصلا جلوش از شب ادراری حرف نمیزنیم یا تندی نمیکنیم فقط قبل خواب ازش خواهش میکنیم هرشب ک صداش میزنیم همکاری کنه و بیدارشه. کگل هم راستش تاحالا انجام ندادیم