بنظرتون میرسم توی این سی روز هم نهایی رو پیش ببرم هم کنکور اردیبهشت رو🥺😭اخه چیزی نمونده واقعا عموم ...
اره میرسی
عمومی ها رو تقسیم کن مثلا دینی رو روزی یک درس تو برنامه ات جا بده اینجوری تمومه یک هفته ای بعد برو سراغ عربی و زبان اونا رو هم همینطور
ولی کلمه هاشون هر شب بخون و کلمه هاشونو از سال هفتم بخون چون پیش نیازه البته اگه کتابا هفتم ات داری
البته خیلی از کلمات تکرار میشه و احتمالا بلدی
کلمه های عربی و فارسی و زبان رو به صورت روتین تو برنامه ات بذار هرشب قبل خواب بخونی حتی شده تو رخت خواب
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
بنظرت عمومی هارو بعد از کنکور اردیبهشت به کوب بخونم میشه جمع کزد؟اخه الان نمیخوام عمومی بخونم دوست د ...
صفر نمیذاری که میری هر چی بلدی میزنی...چون نمیدونم چنتا عمومی ترمیم میزنی نمیتونم بگم بمونه بعد اردیبهشت من خودم از عمومیا فقط دینی و زبان رو ترمیم زده بودم که زبان نرفتم دینی هم برای من خوندنش خیلی سخت بود البته من ۱۴۰۲ ترمیم زدم
قربونت برم عزیزممممم فردا بهم یاداوری کن چون الان کتاب پیشم نیست
نهایی رو برا درس ها تخصصی ات جوری برنامه بچین تا کنکور اردیبهشت تموم کنی در کنارش همون فصلا ک فردا بهت میگم تست بزنی
و مثلا تا کنکور اردیبهشت دینی و عربیتم تموم کرده باشی
حالا بقیه عمومی ها رو بعد کنکور اردیبهشت میخونی
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
برا فیزیک یازدهم فصل ۳ و ۴تستاش راحته فیزیک دهم فصل اول و فصل کار و انرژی آسونه
دوازدهم رو سعی کن همینطور ک برا نهایی میخونی درکنارش چندتا تست هم بزنی
ریاضی مباحث تابع،مثلثات،حد،مشتق بخون
اینم برا شیمی
منم پشت کنکور بودم و الان پزشکی قبول شدم .اگه بهم بگن کی داستان عوض شد میگم دوره جمع بندی . نگران نب ...
سلام میشه یه راهنمایی کنید سوال کنکورتون چطور پیش میرفتید؟ تموم مباحث خوندید یا حذف هم کردید
اصلا نگران نباش یکماه مونده تا اردیبهشت و دوماه تا نهایی
بخون که امسال بترکونی انشاا...
خیالت راحت خدا هوامونو داره❤❤❤
تو فقط بخون دیگه هم سمت گوشی و نی نی سایت نیا