2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میخواستم حساب ببرم ازش درس بخونم

جوری زندگی کن انگیزت خودت باشی وگرنه اینجوری باید هریه مدت یکیوپیداکنی حساب ببری یاانگیزه بهت بده قوی باش خودتوبساز ،سعی کن حرف دلتو به کسی نگی ازاین به بعدحتی دوستات هیچ کس رازنگهدارنیست برات پیش میادباکمترین کدورت به زبون بیارن وتحقیرکنن این تجربه شخصیم بوده 

یه چیزی بگم ،اون از اول با نقش مشاوره بوده ،یعنی درقبال کارش پول میگرفته پس اگه این دفعه هم طلب پول کرده خیلی بیراه نبوده (البته نباید شما را درگیر احساسات میکرد چون شما یه حس بهشون پیدا کردی وایشون دقیق فهمیدن این قضیه را) ،ولی شما روش زیاد حساب باز کردی ومتاسفانه ایشون یا بدلیل منافع خودشون یا هر دلیل. دیگه شما را از اشتباه در نیاوردن

،

ولی اینکه براش کادو میکرفتی اشتباه از شما بوده،

یه مشاور باید حریم را رعایت کنه وحریم بزاره که ایشون نزاشته،

در هر صورت بخشی از رفتار پول خواستنشون طبیعی بوده وشغل شون هست.اشتباه شما این هست که فکر کردی شما باید براشون بیشتر از یه مراجع باشی ،

یه چیزی بگم ،اون از اول با نقش مشاوره بوده ،یعنی درقبال کارش پول میگرفته پس اگه این دفعه هم طلب پول ...

خیلی ممنون لطف‌کردید بله ایشون قصد سواستفاده داشت با احساسات من بازی کرد وگرنه من حدم رو میدونم . مرسی♥️

شاید این خدا حافظ بی مقدمه وموخره ایشون برای شما حکم بزرگ تر شدن را داشته باشه ،به نیکی بگیرش،خیاب از ادم ها بعد از دست دادن یه آدم بزرگ ،یکدفعه بزرگ میشن ولی قبل اون فقط دلخوش به سایه اون ادم بزرگه هستن

با خودت صادق باش،اگه دوستش داشتی بدون دلش باهات نیست ،خودت گفتی با کس دیگه است،

اگه فکر میکنی بدون کمک اون نمیتونی ،بدون حتی یه بچه شیر خواره هم بدون کمک مادرش بزرگ شده وقد کشیده،میخوام بگم کس همه خداست،وتو این کره خاکی ۸میلیار ادم هستن اون نشد یکی دیگه،

ازش عصبانی هستی حق داری،

از خودت عصبانی هستی حق داری

ولی بعد یکی دو روز ،به خودت بگو اینم یه درس بود که باید پاس میکردم،

وقتی تو با هدیه خفه اش کردی اونم گفت از این باید بکنم 

با خودت صادق باش،اگه دوستش داشتی بدون دلش باهات نیست ،خودت گفتی با کس دیگه است،اگه فکر میکنی بدون کم ...

واقعا ازت ممنونم :) حرفات عاااالی بودن :) ایشالا هرجایی هستی موفق باشی ♥️♥️♥️♥️♥️