2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 32 پست
چرااا

چون خدانمیخواد انگارهیشکی تو سرنوشتم نیس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من مجردم و کلا بدم میاد کسی کنارم بخوابه اونایی که متاهل هسین جواب بدین سختتون نیس همیشه یکی کنارتونه؟🤒

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چن سالته؟؟؟؟؟ من17

اووو هنوزخیلی سنت کمه من۳۲

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ولی همسنام نامزد دارنننن من موندممممممم

بازم سنت کمه خیلی وقت داری من دیگه سنم رفت بالا

نزدیکش نمیخابم شاید ده دقیقه اول بغلش بخابم ومعمولا به رابط ختم میشه

من کلا بدم میاد یکی کنارم نفس بکشه حس میکنم نفسم میگیره😑 یه وقتایی خواهرزادم میاد کنارم میخوابه قلش میدم بره اونور😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب بازم شما وقت داری تا40 هم ازدواج میکنن.

دیگه به دردم نمیخوره

نه والا منم شوهر ندارم 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من کلا بدم میاد یکی کنارم نفس بکشه حس میکنم نفسم میگیره😑 یه وقتایی خواهرزادم میاد کنارم میخوابه قلش ...

من میمیرم از خوشحالی، نفس بکشن در گوشم مخصوصا آقایی 😍😍😍

من میمیرم از خوشحالی، نفس بکشن در گوشم مخصوصا آقایی 😍😍😍

وای تصورشم باعث شد کز کزم بشه😂 ایشالا که هرچه زودتر نیمه گمشدتو پیدا کنی عزیزم💚

جمع کن خودتو مثل زنای گنده که چندتا شکم زاییدن. دختر ۱۷ ساله تنها چیزی که نباید بهش فکر کنه شوهر و صدای قلبش و پشمش و این کوفتاست. خاله بازی مگه زندگی؟؟؟ فازت داغونه هاااا