من مجردم و کلا بدم میاد کسی کنارم بخوابه اونایی که متاهل هسین جواب بدین سختتون نیس همیشه یکی کنارتونه؟🤒
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
نزدیکش نمیخابم شاید ده دقیقه اول بغلش بخابم ومعمولا به رابط ختم میشه
من کلا بدم میاد یکی کنارم نفس بکشه حس میکنم نفسم میگیره😑 یه وقتایی خواهرزادم میاد کنارم میخوابه قلش میدم بره اونور😂
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
من میمیرم از خوشحالی، نفس بکشن در گوشم مخصوصا آقایی 😍😍😍
وای تصورشم باعث شد کز کزم بشه😂 ایشالا که هرچه زودتر نیمه گمشدتو پیدا کنی عزیزم💚
جمع کن خودتو مثل زنای گنده که چندتا شکم زاییدن. دختر ۱۷ ساله تنها چیزی که نباید بهش فکر کنه شوهر و صدای قلبش و پشمش و این کوفتاست. خاله بازی مگه زندگی؟؟؟ فازت داغونه هاااا