سلام من طبق اخرین پریودم که ۱۲ اذر بود هشت هفته و طبق سونو شش هفته باردارم و هنوز قلب تشکیل نشده دکتر سونو گفت دیگه تشکیل نمیشه و دکتر خودمم باناامیدی گفت یه هفته دیگه سونو واژینال بده اگه بچه سالم باشه نشون میده.اصلن لکه بینی و درد زیر شکم هم ندارم.تو سونو فقط کیسه زرده و ساک حاملگی تشکیل شده و msdتو سونوی اول که چهار هفته بود زده بود ۵ و تو سونوی دوم که شش هفته و نیم بود زده ۱۸.تو رو خدا کمکم کنید خیلی ناامیدم و استرس دارم
سلام میخواستم درباره دلیل تشکیل نشدن قطب جنین چون دیروز رفتم دکتر گف ساک حاملگی تشکیل شده ولی قطبش تشکیل نشده جنین هم خیلی کوچیکه میشه کمکم کنید خیلی نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حدود دو هفته پیش رفتم دکتر گف معلومه حامله ای ولی ساک حاملگی تشکیل نشده جنین هم پنج هست دو هفته دیگه بیا دیروز رفتم گف ساک تشکیل شده ولی قطب جنین تشکیل نشده جنین هم خیلی کوچیکه بهم آمپول پرولوتون تجویز کرد گف یه هفته دیگه بیا میشه کمکم کنید خیلی نگرانم
منم نمیدونم والا من اخرین پریودم دوازده اذر بود و طبق اون دیروز میشد اولین روز هشت هفته اما تو سونو ...
به نظرم يه هفته صبر كن بعدا برو پيش يه دكتر ديگه چون تو سه ماه اول اينقدر اختلاف طبيعي نيست و به تشخيص خوب پزشك و دقت دستگاه سونو بستگي داره. اگه به صلاحت باشه كه ني ني بياد كه ايشالا هفته بعد ميري و صداي قلبش رو ميشنوي. اگه هم قسمت نباشه كه معمولا وقتي ساك و كيشه باشه وقلب تشكيل نشده باشه و شياف هم استفاده نكني خودش ... ميشه. دعا كن هرچي خير و خوبه همون بشه برات عزيزم.