2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 26 پست

من سر دخترم بيست و سه روز سونو دير تر نشون ميداد 

وقتي هشت هفته بودم 

سونو پنج هفته نشون ميداد 

قلب هم نداشت 

بعداً ضربان اومد 

تا اخر هم سونو از پريوديم عقب تر بود نگران نباش 

يك هفته ده روز ديگه دوباره برو سونو 

صبر داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود دو هفته پیش رفتم دکتر گف معلومه حامله ای ولی ساک حاملگی تشکیل نشده جنین هم پنج هست دو هفته  دیگه بیا دیروز رفتم گف ساک تشکیل شده ولی قطب جنین تشکیل نشده جنین هم خیلی کوچیکه بهم آمپول پرولوتون تجویز کرد  گف یه هفته دیگه بیا میشه کمکم کنید خیلی نگرانم

حدود دو هفته پیش رفتم دکتر گف معلومه حامله ای ولی ساک حاملگی تشکیل نشده جنین هم پنج هست دو هفته &nbs ...

خیلی استرس بده داغون شدم از دیروز فقط میخوام زودتر یه هفته بگذره و برم سونو

خدایا نی نی مو حفظ کن
منم نمیدونم والا من اخرین پریودم دوازده اذر بود و طبق اون دیروز میشد اولین روز هشت هفته اما تو سونو ...

به نظرم يه هفته صبر كن بعدا برو پيش يه دكتر ديگه چون تو سه ماه اول اينقدر اختلاف طبيعي نيست و به تشخيص خوب پزشك و دقت دستگاه سونو بستگي داره. اگه به صلاحت باشه كه ني ني بياد كه ايشالا هفته بعد ميري و صداي قلبش رو ميشنوي. اگه هم قسمت نباشه كه معمولا وقتي ساك و كيشه باشه وقلب تشكيل نشده باشه و شياف هم استفاده نكني خودش ... ميشه. دعا كن هرچي خير و خوبه همون بشه برات عزيزم.

نه فردا باید برم.خیلی استرس دارم

اووف خیلی بده 

من که از دیروز از استرس دارم میمیرم تا شنبه باید صبرکنم برم سونو

ایشالله باخبرای خوب بیای

بهم خبربده جوابشو

خدایاشکرت 
دکترای ما بی سواد نیستن.  شما به اشتباه فکر میکنید که قلب تو هفته ۷ و ۸ تشکیل میشه!!! قلب جنی ...

منم ازتاریخ  اول پریودیم ۶ هفته بود رفتم گف قلب نداره ۲ هفته دیگه بیا حالا رفتم باز گف نداره نمیدونم چکارکنم?

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖