2777
2789
عنوان

عروسمون فک کنم از حسودی بترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 40 پست
اولا تاپاله خودتی دوما ما عروس رو نزدیک خودمون میدونیم یدونه داداش دارم کلا یدونم عروس داریم نباید ی ...

خب خدا داداشتو برات نگه داره شاید اخلاقش اینجوریه بعضیا اصن هیچی نمیپرسن یا مثلا متوجه خریدن طلای جدید نمیشن

چون باید جواب چنین ادمایی رو داد که بلکه یکم ادب بشن

شما خودتو ادب کن  شما ها فک کنم اونقد خودتونو دور از خانواده همسر میبینید ک اینطوری فک میکنین  ک بهتون میگن فضول 

وگرنه اون نزدیک ماست با پرسیدن و  یا یه چیزی‌گفتن فضول نمیشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چه اهمیتی داره که فلانی تبریک بگه یا نه !!!

گفت دستش درد نکنه...نگفت هم مهم نیست

یه عده مثل شما کلا درگیر حاشیه و خاله زنک بازی‌ و حرف دراوردن و اوقات تلخی هستن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

چه عجیب...

منم همینمااااا

اصلا به کسی نمیگم مبارک باشه چیزی...

در مورد خونه و... اینا مثلا اگه طرف خونه خریده باشه و اولین بار باشه میرم تبریک میگم فقط ولی جاهای دیگه نمیرم بگم عه خونه خریدی مبارک باشه مثلا طلا و... که به نظرم اصلا جالب نیست آدم بگه مبارک باشه..... 

من که بیشتر وقتا اصلا دقت نمیکنم کی چی خریده 

مگه اینکه یه چیز خیلی خاص باشه خیلی قشنگ باشه نظرمو جلب کنه فوقش بگم چقدر قشنگه 

نمیدونستم مردم ممکنه بزارن پای حسادت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا این واسه کسی هستش ک غریبس دیگه‌اون شنید که ما خریده خریدیم حتما باید من زل بزنم به چشماش بگم ا ...

غریبه حرف رو از دیگران میشنوه 

شما که عروستونه برو بهش بگو خونه خریدین که اونم ذوق کنه 

وقتی بهش نگفتی بیاد بگه 

بهههههههههه مبارکههههههههههههه

وا 🤣🤣🤣🤣تو هم کم نداری از تو چشم کردنا زورت اومده محل نذاشته؟دوست نداشت بگه مبارکه برو زندگیتو کن ...

ما کلا زیاد اهل رفت و امد نیستیم و همیشه ۴ نفر بودیم  و از وقتیم ک عروسمون اومده ۵ نفریم اینکه شماها خودتونو رو از ما خونواده شوهر نمیدونین خباثت و عقده ای بودن خودتونه وگرنه انتظاری ک من از ی ادم نزدیگ دارم بیجا نیست درصمن این شگرد خودشونه یبار ک رفته بودیم عروسی  فامیل عروسمون خیلی خوشگل شده بو  لباس عروسمون بهش گفتم خیلی خوشگل بود لباست حتما ازت کلی تعدیف کردن گفت ن بابا تو خونواده ما از حسودی هیجی نمیگن به ادم...اونم کلا داره روش اونارو دنبال میکنه🤗🤗🤗حالا تو هرچقدم میخوای روشن فکر بازی دربیاز

ما کلا زیاد اهل رفت و امد نیستیم و همیشه ۴ نفر بودیم و از وقتیم ک عروسمون اومده ۵ نفریم اینکه شماها ...

چقدر تایپ کردی حوصله داریا.اینقدر همه چیو گنده نکن حتی حرف من ک غریبه م ی طومار نوشتی وای به حال عروستون.

خواهر شوهر منم حامله بود من تبریک نگفتم. اصلا هیچی نگفتم در واقع. رفته بود گفته بود عروسمون حسادت می ...

قرار نیست شما همه شما عروسا کار اشتباه انجام میدین یعنی درسته...اتفاقا خیلی کار زشت و زننده ای کردی

چرا فکر می‌کنید ما عروس ها نشستیمببینیم شماها چی خریدین؟ حالا شاید نفهمیده النگو خریدی

ما مگه چند نفریم یدونه عروس داریم دیگه هزارتا تبریک قرار نیست ک بگه...

غریبه حرف رو از دیگران میشنوه شما که عروستونه برو بهش بگو خونه خریدین که اونم ذوق کنه وقتی بهش نگفتی ...

مهم نی براش مستقیما ام میگفتم ک چ بدتر...🤣 حالا همین خانوم پس فردا ک خونشوتو تحویل گرفتن اگه‌ما برا خونشون کادو نبریم میگ کادو ندادن😅🤣