2777
2789
عنوان

خالم جلو همه به من گفت به توچه

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 42 پست
آنخماعو جان البته شمام درست میگی

درود آنخماعو بر تو 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون به تو چه واست کافی نبود که اومدی واسش تاپیک هم زدی؟

یعنی چی

بچه هه داره جیغ میزنه همه رو اذیت میکنه اگه مادرش ارومش نکنه پس همسایه بیاد پسره رو اروم کنه

اکه به ادمای اونحا ربط نداره پس ب کی ربط داره

اتفاقا همچین مادرایی بیشعور بی مسئولیت و نفهم هستن

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

شاید خالتون اعصابش خورد بوده من خودم پسرم حیلی اذیت میکنه نق میزنه گاهی مغزم دیگه رد میده کلا بنظرم اینجور مواقع یکی به اون مادر کمک کنه بچه رو بیاره پیش خودش اروم کنه بهتر از تذکر دادنه چون بعضی وقتا مادرا میشنون دیگه از عمد طرف بچه نمیرم اگه مث پسر من باشه بخوام ارومش کنم بدتر میکنه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه مادرشوهرم مهمانی بود بچه م ۹ ماهه بود گذاشتمش روی پای مادر شوهرم خودم پاشدم واسه کمک و پذیرایی مامان جاریم ب کل فامیل گفته بود این فقط زاییدن بلده و بندازه بچه شو روی این و اون 😐 

حالا بچه من خواب بود و سر و صدا نداشت 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

ای خدااااااااا😍😍اسمش چیه؟من یکی طلایی اش رو از سرما نجات دادم ،اسمشو گذاشتم پپل

عروسکه

اسم نداره😂 فک کردم مشخصه از کامنتم که عروسکه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید خالتون اعصابش خورد بوده من خودم پسرم حیلی اذیت میکنه نق میزنه گاهی مغزم دیگه رد میده کلا بنظرم ...

بچها وقتی جیغ میزنن یا گریه میکنن اگه یه فامیل بره سمتشون بیشتر واکنش میدن ابرو برا ادم نمیذارن انجامش دادم ک میگم

چون فقط دنبال توجه مامانشونن

و خب اون مادر یا پدرش هم حق ندارن از کسی انتظار کمک داشته باشن که یهو بردارن ب طرف بگن ب تو چه بچه اوردن وظیفه شونه نذارن بقیه رو اذیت کنه مسئولیتش گردن خودشونه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ول کن دهن به دهن آدم بی‌شعور نذار که اینا واقعا پاچه ور مالیده هستن این وسط فقط شما خجالت زده میشی به درک بدتر جیغ بزنه تا گلوش پاره بشه شما فقط ببین نه به خودتون نه به بچتون این تحفه ضرر نزنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچها وقتی جیغ میزنن یا گریه میکنن اگه یه فامیل بره سمتشون بیشتر واکنش میدن ابرو برا ادم نمیذارن انجا ...

اره ولی پسر من برعکسه منتظر من یا باباش بریم سمتش تا بدتر ابرومونو ببره در هر صورت اینکه به کس دیگه بگیم به تو چه خب خیلی زشته فقط میگم شاید بنده خدا دیگه هیلی بهش فشار اومده بود 😁

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40