2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الله جانم خداخداجانم الله امام‌ زمان جانم خدا پیامبراسلام جانم خداالله قرآن مجیدخداالله قرآن کریم الله خدا قرآن الله خدا الله خداالله مادرجانم سادات الله خدامادرجانم سادات الله خدامادرجانم سادات الله خداخداعمه جانم سادات الله خدامادرجانم سادات الله خداخانم خانم جانم سادات الله خدا مادرجانم خداسادلت الله خدا خدا عمه جانم خداسادات خداعمه جانم سادات خداالله مادرجانم سادات خداالله دخترخانم خانم جانم سادات خدا الله خدامادرجانم سادات خداالله دخترخانم خانم جانم سادات خداالله الله خدا خداوندمنان پرودگاردوعالم خدامادرجانم سادات خداخدا الله قرآن جانم خدا کریم جانم خدا  خداقرآن‌مجیدجانم خداقرآن جانم خداقرآن جانم  جانم خدا الله خدا الله خداپرکدگاردوعالم خدامادرخانم سادات خداالله خداالله عمه خانم سادات خداجانم مادرجانم سادات خدا خانم خانم جانم سادات خدامادرجانم سادات خداالله مادرجانم سادات خداالله دخترخانم خانم جانم سادات خدامادرجانم خانم سادات خداالله الله خدامادرخداقرآن کریم مجیدوقرآنجانم خداقرآن جانم خدا خداالله الله خدامادرخداقرآن الله قرآن مجبدخداقرآن خداقران خدابسم الله الرحمن الرحیم خدا به نام خدااللعم صل علی محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وعجل فرجهم الله خدااللعم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله خداخداالله

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم صل علی سیدنا ونبینا محمد وآله مختلف الملوان وتعاقب العصران وکر الجدیدان واستقبل الفرقدان وبلغ روحه وارواح اهل بیته منی تحیة والسلام

۱۰۰۰ گل صلوات هدیه به پیشگاه ولی عصر از طرف مادرم وهمه ذوی الحقوق 

اللهم صل علی محمد وآل محمد.        اگه سوال عقیدتی ویا مذهبی دارین در حد توان جوابگو هستم.

الله جانم خداجانم خداالله مادرخانم سادات الله جانم‌خدا عمه مادرحانم سادات خدا جانم سادات خدا مادرجانم سادات خداخدادختر مادرجانم یادات جانم خداخانم خانم حانم سادات خدا دخترخانم خانم جانم سادات خداالله الله خدا خداالله مادرخانم سادات جانم خدامادرحانم خدامادرجانم خدامادرجانم خدامادرسادات جانم خداالله خدا عمه جانم سادات خداالله دخترخانم خانم سادات جانم جونم جانم خداالله خانم خانم سادات جانم خدا الله خدا خداقرآن جانم خداقرآن کریم‌جانم خداخداقرآن مجبدجانم خداقرآن جانم خداالله امام‌زمان حانم خداتمام‌صاحب عصروالزمان جانم خداتمام‌مهدی قرآن‌کریم جانم خداقرآن مجیدجانم خداقرآن‌جانم خداقرآن جانم خداالله امام زمان خداقرآن خداقرآن کریم خداامام زمان خداقرآن‌مجبدخداقرآن خداقرآن خداالله امام‌مهوی خداامام زمان خداپیامب اسلام خداالله پیغبراکرم خداپیانبرایلام خداپیامبراکرم خدانبی اکرم الله خدا نبی اعظم الله خداپیعمبرنبی اکرم خداپیغمبرحضرت محمدمصطفی(صل الله علیه وآله ویلم)الله(عزوجل)(جل جلاله خداالله خداپیامبرجانم خداامام‌زمان جانم خدا الله قرآن جانم خداقرآن کریم جانم خداقرآن مجیدجانم خداقرآن‌جانم خداخداق آن جانم خداتلله خدامادرجانم خدامادرجانم خدامادرجانم خدامادرخانم جانم خداخداعمه جانم خداخانم خانم خدانم جانم خدادخترختنم خانم جانم خداالله الله شکراخداشکرت خداالله مادرچادرنادرم فاطمه الزهرا(سلام الله علیه) الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرا شکرتخداالله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت شکرا خداالله مادرخدا بتنوی دوعالمیان خداالله خداقرآن‌مجیدجانم الله قرآن کریم جانم الله و قرآن جانم الله خدا الله ق آن جانم الله خداالله پرودگاردوعالمیان الله خدابسم الله الرحمن الرحیم خدا الله اللهم صل علی محندوآل محندوعجل فرجهم به نام خداوندرنگین کمان به نام خدادندحان خرد الله اجرکم الله جزاکم الله اجرکم عندالله الله خدابسم الله الرحمن الرحیم اللعم صل علی محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وآل محمد(صل اللع علیه وآله وسام)وعجل فرمهم خدامادربانوی دوعالم عمه مادرنادرمادرمادرمادرخداعمه تنم خانم دخترخانم خانم الله خداقرآن کریم‌جانم خداقران کریم جانم تدلقران‌مجیدحانم خداقران الله خداخداالله امام‌حسن جانم خداامام حسبن جانم خداالله جانم خداالله🕋✅️🕋🏴🚩🚩🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋✅️🚩🏴✅️🌍🫂🫂🫀💚🌸😍🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋✅️🏴🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋✅️🌸😍🩷🩵💚🌍🖤🥺💓💓🌍🩵🥰🥰🕋✅️🕋🏴🕋🕋🕋🕋🕋✅️🏴🚩🫀💛🌠🥺🖤🌍🕋🕋🕋💚🕋💚🌍👤😂🩵🥰🩷🩷🕋🕋🕋🕋🕋🏴🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋✅️🏴🚩😍🫂🫀💓💛🌠🖤🕋🕋🕋🕋🌠🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🖤✅️💚🚩🏴🕋

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا ظهر امام زمان را برسان آمین

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅