2789
عنوان

بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا بلاک میکنید برا طرف توضیح بدید 😐😂

اخه دادم همن رشتم کامپیوتره ایشون همینطور باهنر بودیم من مرخصی گرفتم بخونم خودش در جریان بودش بازم پیام میدادن درخواست دوستی داشتن ولی خب من اهل این روابط نیستم چون میترسم دل کسیو بشکونم خلاصه ناراحت نشو مطمئنم مجبور بوده

اخه دادم همن رشتم کامپیوتره ایشون همینطور باهنر بودیم من مرخصی گرفتم بخونم خودش در جریان بودش بازم پ ...

اها من فکر کردم تو رابطه بودید. این طوری نیس خب علاقه نداشتید. ولی ادم تو رابطه باشه یهو بلاک کنه واقعا قشنگ نیس

اها من فکر کردم تو رابطه بودید. این طوری نیس خب علاقه نداشتید. ولی ادم تو رابطه باشه یهو بلاک کنه وا ...

نه 😅 من تو زندگیم تو رابطه نبودم و تا قبل ازدواج هم نیستم و می‌خوام عاشق شم و برا اپن فقط باشم اونم برا من فقط

اها بد دیشب پیامشو سین نکردم اخرین بازدیدمم بستم تا ۱۲ ظهرم خاب بودممم شاید فکر کرده بلاکش کردم ن؟

ولی 

مجازی اخه نمیشه طرف و پشت گوشی که نمیشناسن به نظرم توی محیط اجتمایی برین با یک ادم مناسب اشنا شین