2777
2789
عنوان

کنکور مجدد در سی و سه سالگی لطفا بیایید همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست
دوستان ممنونم از اینکه بهم انگیزه میدید انشالله که تک تک شماها هم شاد و موفق باشید.🌱

خواهش میکنم فقط استارتر مردم دهنشون همییشششه بازه، حرفاشون را نشنو و رد شو. چون تجربه ی همین تاپیک شما را دارم میگم، اونم با بچه.

ولی حتما بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به حوزه علوم انسانی علاقه ی زیادی دارم از طرفی ریاضی ام هم بد نیست و در حد متوسطه فکر میکنم اقتصا ...

از نظر پرستیژ و بازار کار گفتم. من وکیلم. به شما پیشنهاد میکنم اگه به حقوق و وکالت علاقه دارین. و اهل مطالعه باشین. حقوق هم خوبه چون شرط سنی وکالت هم خوبه. تا 50 سال می تونی شرکت کنی. اما تهران تا 40 سال. و از طرفی هم بیشتر کسایی که قبول میشن تو همین بازه هستن. امسال میانگین سنی قبول شده ها رو نگاه کنی بین 35 تا 40 سال بود. تو دانشگاه هم ما. 40.45ساله همکلاسی داشتیم الان وکیل یا سردفترن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

از نظر پرستیژ و بازار کار گفتم. من وکیلم. به شما پیشنهاد میکنم اگه به حقوق و وکالت علاقه دارین. و اه ...

خیلی خیلی ممنونم از کامنت شما 

انشالله که موفق و سلامت باشید 

حقوق حتما حتما رشته ی خیلی خوبیه و منم نه اینکه بی علاقه باشم اما شخصیتم برای نوع کار و شغل حقوق مناسب نیست 

من اروم و درون‌گرا هستم و سر و زبون ندارم☺️🤦🏻‍♀️

از پس دادگاه رفتن و پاسگاه رفتن هم بر نمیام 

برای همین فکر می کنم شاید رشته اقتصاد برای من مناسب تره

به نظرتون مثلا ۴۳ سالگی برای تازه وارد بازار کار شدن خیلی دیر نمیشه ؟ اصلا قبول میکنن این سن رو ؟

بی آب و تاب و توان،

ما یه همکلاسی آقا داشتیم حدودی همسن پدرم بود خیلی محترم نگاش می کردیم چیش زشته؟ فقط دقت داشته باشید الان دهه ۸۰ و ۹۰نیست که همه دنبال مدرک باشن خیلیا باکارآزاد و بدون مدرک دارن خروار خروار پول درمیارن.. باتوجه به سن تون امکان استخدام هم کمه..۴سال از عمرمون رو وقت بزاریم درس بخونیم باچه هدفی؟ همیشه وقتی هوای دانشگاه رفتن دوباره می کنم اینارو از خودم می پرسم

از نظر پرستیژ و بازار کار گفتم. من وکیلم. به شما پیشنهاد میکنم اگه به حقوق و وکالت علاقه دارین. و اه ...

حقوق و 6 ترمه می تونی تموم کنی. واز ترم اول برا آزمون کانون وکلا بخونی. ان شاالله 36. وکیل هستین. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من به حوزه علوم انسانی علاقه ی زیادی دارم از طرفی ریاضی ام هم بد نیست و در حد متوسطه فکر میکنم اقتصا ...

عزیزم شما با همین لیسانس میتونین کنکور ارشد رشته های اقتصاد شرکت کنید

اگرم بخواین از صفر شروع کنین تمامی دروس عمومی تطبیق میخوره حدود ۱ترم جلو میفتین اگه هرترم ۲۴ واحد بردارین و تابستونم واحد بردارین ۲.۵ ساله تموم میشه

برا سنتونم این رشته اصلا دیر نیس

عزیزم شما با همین لیسانس میتونین کنکور ارشد رشته های اقتصاد شرکت کنیداگرم بخواین از صفر شروع کنین تم ...

دوست دارم راستش از پایه و از لیسانس شروع کنم تا پیش زمینه ی درست و قوی ای داشته باشم

بی آب و تاب و توان،

عزیزم شما با همین لیسانس میتونین کنکور ارشد رشته های اقتصاد شرکت کنیداگرم بخواین از صفر شروع کنین تم ...

لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی ام رو از دانشگاه آزاد گرفتم 

اگر اقتصاد رو دانشگاه سراسری بخونم ، بازم عمومی ها تطبیق میخورن؟

بی آب و تاب و توان،