2777
2789
میگن تو صرافی ایرانی خطرناکه نگه داشتن درسته؟میشه انتقال داد تونکیپر؟

خیر 

تون کیپر فقط ارزهایی میتونی بهش انتقال بدی که رو شبکه ارز تون (TON) باشه.

تتر بر چندین شبکه هست. اینو باید موقع انتقال خیلی رعایت کرد. رایج ترینشون که کارمزد کمتری داره و رایجه بین کاربرا بر بستر ترون هست. موقع انتقال میگه خودش. همونیه که نوشته TRC20

یه کیف پول معتبر مث تراست ولت نصب کنید و انتقال بدید به اون. کارمزد انتقال تتر بر بستر TRC20 هم در حد 1-2 تتر بیشتر نیست. 

اگه راهنمایی بیشتر میخواید بگید.

تتر امکان حذف شدن داره یعنی بزودی ممکنه حذف بشه انتقال تتر به کیف پول و بعد برای فروش کلی هزینه باید ...

چرا حذف بشه؟؟

یعنی حذف بشه سرمایه مردم هیچ میشه؟

میشه تو نوبیتکس نگه داشت کاملا امنه آیا و تو شرایط جنگ و اینا اگ بشه میشه بهش اعتماد کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تتر امکان حذف شدن داره یعنی بزودی ممکنه حذف بشه انتقال تتر به کیف پول و بعد برای فروش کلی هزینه باید ...

همین نوبیتکس از صرافی های بسیار ریسکی شده و خطر فریز شدن دارائی هست. شدیدا از بین صرافی های ایرانی بیشتر از همه تحت نظره و بسیار ریسکی شده. خودش معتبره ولی دیگه فریز شدن دست خودش نیست. بهترین راه نگهداری در کیف پول شخصی هست. کلا هیچ صرافی ای جای نگه داری ارز نیست.

خیر تون کیپر فقط ارزهایی میتونی بهش انتقال بدی که رو شبکه ارز تون (TON) باشه.تتر بر چندین شبکه هست. ...

ممنون توضیح دادید تراست ولت هم دارم

ب نظرتون تو این شرایط تتر خریدن عاقلانه ست؟؟

اگ تو نوبیتکس نگه دارم مشکلی پیش نمیاد؟

چرا حذف بشه؟؟یعنی حذف بشه سرمایه مردم هیچ میشه؟میشه تو نوبیتکس نگه داشت کاملا امنه آیا و تو شرایط جن ...

جنگ که بشه همه بانک ها تعطیل میشه 

چون باید پول ها تبدیل به دلار کنه بعد فرار کنه

حذف میشه چون آمریکا میگه 

ولی ارز جایگزین زیاده مثل دای 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

ممنون توضیح دادید تراست ولت هم دارمب نظرتون تو این شرایط تتر خریدن عاقلانه ست؟؟اگ تو نوبیتکس نگه دار ...

هرگز هیچ ارزی نه فقط تتر رو تو نوبیتکس نگه ندارید. به حرف کسانی که میگن هیچی نمیشه گوش ندید. فردا اینا میان دارائی شما رو جبران کنن؟

تتر برای مدت طولانی بله. اینم بگم دلار و تتر به منظور سود خریده نمیشن. فقط در جهت حفظ ارزش ریالت هست. مثلا اگه الان 20 میلیون داری 4 ماه دیگه ارزشش اندازه 12 میلیون نشه. سود نمی کنی فقط ارزش پولت حفظ میشه. بله که در این شرایط خریدش عاقلانه هست.

همین نوبیتکس از صرافی های بسیار ریسکی شده و خطر فریز شدن دارائی هست. شدیدا از بین صرافی های ایرانی ب ...

اونایی که میلیاردی آره گل

نه کسی که چهار پنج میلیون داره 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

هرگز هیچ ارزی نه فقط تتر رو تو نوبیتکس نگه ندارید. به حرف کسانی که میگن هیچی نمیشه گوش ندید. فردا ای ...

بله منم واس همین میخوام چون نگهداشتن پول تو بانک فقط ضرره

دوج کوین چطوره؟

نه باید ارزی بخرید که قیمت دلار باشه و ثابت 

دوج که بالا پایین میشه