2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من خودم داداشم خواهرم شوهرم و زن داداشم داشتیم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

البته زیبایی نه ها

ما پی ار کی کردیم واسه ضعیفی چشم

مم چشمام دو و نیم نزدیک بین بود

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
[QUOTE=52304050]ب نظر من عمل کن چشم خیلی تاثیر داره[/QUOTE اره خودمم همین فکرو میکنم .ولی هزینه&nbs ...

عزیزم بهتره با یه جراح صحبت کنی

مطمئن باش اگه عمل کنی حسه خیلی بهتری خواهی داشت و شادتر زندگی میکنی

من خودم مخالف 100درصد عمل زیبایی و ام با اینکه بینی بزرگی دارم اما عمل نمیکنم ولی واقعا چشم خیلی تاثیر داره و اینطور ک میگی رو روحیت خیلی تاثیر گذاشته

بیمارستان نور تهران و بهت پیشنهاد میکنم متخصص های خیلی خوبی داره

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   
از بچگی از اینکه برم یه جمع بدم میومد فقط بخاطر چشمم .امسال تصمیم گرفتم برم عمل کنم گفتم بپرسم کسی د ...

میشه عکس چشماتونو ببینم

زیادی حساس نیستی؟از اول اینطور بودی؟

عمل کردین .خوب شد‌.هزینه چند شد

من که سه تومن دادم