2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز شب خوبه بخونتوی قنونتش گریه کن و از خدا بخواهانشاالله بهترین ها نصیبت بشه

سلام 

من یه مدت مداوم میخوندم گرچه حاجتی ک مد نظرم بود اجابت نشد ولی حس حال خیلی خوبی بود

نمیدونم اخه این حاجتی نیست ک نشه اجابت بشه ولی سالهاس من درگیرشم

از ته دل بسپار به خدا و بهش اعتماد کن که میتونه بر آورده کنه

مشکل ما اینه متاسفانه به خدا اعتماد نداریم و به قدرتش انگار شک داریم

البته منم مثله خودت هستم

ولی دارم رو خودم کار میکنم و با خودم تکرار میکنم که خدایی که خالق آسمان ها و زمین و کهکشان ها و غیره هست یعنی نمیتونه این آرزوی من رو برآورده کنه که در برابر قدرتش هیچی نیست؟

انشاالله تاپیک بعدی دوتامون این باشه که به آرزومون رسیدیم😍

نماز شب خوبه بخونتوی قنونتش گریه کن و از خدا بخواهانشاالله بهترین ها نصیبت بشه

تو رو خدا اگه نماز شب باز خوندی تو قنوتت به اسم کاربریم دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
نمیدونم اخه این حاجتی نیست ک نشه اجابت بشه ولی سالهاس من درگیرشم

تو رو خدا اگه نماز شب باز خوندی تو قنوتت به اسم کاربریم دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا اگه نماز شب باز خوندی تو قنوتت به اسم کاربریم دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون ...

چشم

انشاالله به همه آرزوهاتون برسید

خودت از خدا بخواه با اطمینان هم بخواه

خدا بزرگه🌹

چشمانشاالله به همه آرزوهاتون برسیدخودت از خدا بخواه با اطمینان هم بخواهخدا بزرگه🌹

مرسی 

از ته دل بسپار به خدا و بهش اعتماد کن که میتونه بر آورده کنهمشکل ما اینه متاسفانه به خدا اعتماد ندار ...

بله قبول دارم

ولی من تنها تکیه گاهم خداست

الان میخوام نماز جعفرطیار بخونم

ان شالله مشکل گشایی برا همه باشه