2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه همینه جدا شی ممکنه واقعا بکشنت قشنگ راحت تفنگم گیر میاد ممکنه بدزدتت هزار چیز باید روز اول ...

واقعا بیچاره چه چیزایی تحمل میکنه اینجا نمیشه حرفشو زد آنقدر افسرده شده لاغر شده هروقت میری خونشون از صب یه سره سر پاست حتی ۵ ساعتم بشه حق نشستن نداره هی باید برای این عوضی چای بریزه بیاره بریزه بیاره یه دیقه بشینه هرچی از دهنش در بیاد میگه کتک میزنه اخرشم به پدر مادرش فش میده

ه

واقعا بیچاره چه چیزایی تحمل میکنه اینجا نمیشه حرفشو زد آنقدر افسرده شده لاغر شده هروقت میری خونشون ا ...

باور کن میدونم دقیقا چی به چیه وحشتناکه خدا بهش رحم کنه زندگی خیلی دیدم اینجا اینجوریه 

حتی یکی بود زنش میبست داخل در ورودی میزدش ۳۰سال بود زنش بود انقد دیدم فامیلا ازدواج کردن اینجور فحش و کتک خوردن متاسفانه خیلیا اینجا بد دهنن مردا

برای ازدواج هم منعطف تر واقع بین واحساسی ترن

همین بهتره با همشهری خودت ازدواج کن کسی باشه فردا مشکلی داشتی غمی داشتی بتونی سرت بزاری رو شونش دو قطره اشک بریزی نه چون ناراحتی بیاد چارتا حرف بهت بزنه 

چرااحس میکنم درظاهرروشنفکربنظرمیان

چون بشدت تظاهر میکنن بهش ولی این فقط واسه بقیس الآن همسر من یکی لباس بدن نما تن کنه اینا مثلا میگه اوکیه فلانه ولی واسه من نظرش این نیست 

یا اونایی میگن روشن فکرن در اصل تو دلشون دارن شخصو قضاوت میکنن

همین بهتره با همشهری خودت ازدواج کن کسی باشه فردا مشکلی داشتی غمی داشتی بتونی سرت بزاری رو شونش دو ق ...

طبیعتاازدواج باهمشهری بهتره اماحس میکردم کوردابرای ازدواج باغریبه رویایی هستن