2777
2789
هعی ..دست شما درد نکنه بابت دعا تون سپاسگزارم بهترینش برای شما فعلا نمیدونم صبر میخام یا نتیجه صبر � ...

زنده باشین 

ان شاءالله ک امید اونجوری ک می‌خوایی رنگ  بده ب زندگیت،،

اهل کجا بودین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بودم از وقتی این تاپیک زدم تا الان ۶۰ مرد درخواست دادن

😆😆 آدم نمیدونه کجا حرف بزنه و ازین داستانا پیش نیاد 

این وسط خوب و بد میسوزن

اصلا چیشد این تاپیک زدی؟ بهم ریختم 

اینکه الان گفتی یهو خندم گرفت وگرنه گفتم نیام بقیه رو بخونم

اسی دیگه ب آخر شاهنامه رسیده

نگو عزیزم اینطوری..کی میدونه فردا چی میشه...ناامید نباش.. با یه سری تحولها تو زندگی خودت شروع کن...مثلا بیشتر به خودت برس...سعی کن یه کار هنری یاد بگیری و ازش کسب درامد کنی...من دوستم رفت کلاس آشپزی و از کافه ها سفارش کیک و ..میگرفت و بهشون تحویل میداد بعد چندماه با صاحب کافه ازدواج کرد

یکی هم بود یه خانم 46 ساله بود که فقط یه بار دوران نامزدی و عقد طلاق گرفته بود با یکی از فامیلهای دورمون که فوق العاده خرپوله ازدواج کرده و حسابی اوضاعش زیر و رو شد

استارتر کجا رفتی یهو سکوتی شد نگفتی چیشد این تاپیک زدی دیشبم سایت هی همین حرف بود و دغدغه جوونا ... ...

خب به این فکر میکنم ک واقعن امیدی هست برا ماااااها...کی نامزد کنیم...کی عروسی...کی بچه دارشیم...ایااااااا بچمون درک میکنیم...اختلاف سنی بابچمون موقع جلسه اولیا ومربیان چ کنیم...و ...و...‌‌و...‌هزاران فکرهای دیگه 

😆😆 آدم نمیدونه کجا حرف بزنه و ازین داستانا پیش نیاد این وسط خوب و بد میسوزناصلا چیشد این تاپیک زدی ...

یکی اومده....نر صفت...حالت دستوری و عصبی میگه اصل بددددده بییییبنم.....