2789
دقیقاهمه همش افسوس میخورن کاش طلا میخریدیم تا الان

آره صدالبته من خودم از طلا متنفر بودم والان هم به خاطر اینکه اینقدر قیمتها نجومی شده اعصابم خرد میشه متاسفانه ازاین شرایط اقتصادی دوبار حمله عصبی شدید پانیک به من دست داد نزدیک مرگ بودم دکتر گفت دلار ۲۰۰تومن هم باشه ماباید زندگی کنیم برای تو استرس سم مطلق هستش،بعد اون سعی می کنم البته سعی می کنم کمتر فکر کنم وحرص بخورم

«اللهم عجل لولیک الفرج»

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره صدالبته من خودم از طلا متنفر بودم والان هم به خاطر اینکه اینقدر قیمتها نجومی شده اعصابم خرد میشه ...

خیلی

دیگه دلمون خوش نیس

همش افسوس خوشی های گذشته رو میخوریم

امروز باز رشد داشته

یعنی قراره چی بشه

پولم نقد مونده حساب 

موندم چیکار کنم

😉

شما از میلی خرید میکنید کلاه برداری که نیست

کلاهبرداری نیست ولی به نظر من همون طلای فیزیکی خیلی بهتره ،دست دوم با اجرت ۷درصدهم بخری بهتره اگه جای مطمئنی می شناسی برو اب شده  البته جای مطمئن نه هر جایی

«اللهم عجل لولیک الفرج»
خیلیدیگه دلمون خوش نیسهمش افسوس خوشی های گذشته رو میخوریمامروز باز رشد داشتهیعنی قراره چی بشهپولم نق ...

حصرت بچگیمون و می خورم و دلم به حال بچه های الان می سوزه که هیچ لذتی از زندگی نبردن ،منم میگم با چه امیدی ازدواج کنم و بچه بیارم درصورتی که خودم آرامش ندارم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
به نظرم یه کم ممکنه پایین بیاد! دیشب طلا فروشی بودیم گفت هفدهم تازه تهرانیا میان سرکار معلوم میشه که ...

خداکنه ،متاسفانه اصل زندگی رو فراموش کردیم ،بعد میگن ژاپن چرا اینقدر پیشرفته است چون میزان تورم خیلی خیلی کمه ومردم فقط به فکر پیشرفت و ساخت کشورشون هستن 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
سایت طلا زده۸۲۵۰انس جهانی و تقاضای بسیار بالای داخلی نمیذارن بیاد پایین کوچیک وبزرگ میگن طلا طلا

خب مگه من گفتم نخر عزیزم 

گفتم از این صندوق ها مثل میلی طلا نخرید چون اعتباری بهش نیس و اکثرا خالی فروشی میکنن

امن ترین طلا همون طلای فیزیکیه که دست خودت باشه

ارهخرید و فروش میکنمپایین میاد میخرمبالا میره میفروشمولی خب ضرر میکنم چون طلا را باید نگه داشتارزش پ ...

خب تو صندوق های طلای بورس بزار مثل صندوق لوتوس البته با تحقیق وارد شو وپرس وجو کن من داشتم فروختم اشتباه کردم ۳۳فروختم الان ۵۷هستش با بالا رفتن طلا و دلار بالا می‌ره 

«اللهم عجل لولیک الفرج»