2777
2789
زیبای حقیقی خیلی ابکی و بی معنیه اگه اهل لوس بازی هستی ببین نسل خورشید سقوط برروی تو اکادمی نظامی ار ...

وقتی زندگی بهت نارنگی میده واقعا قشنگه

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب سختیه ولی شش تایی که الان اومد تو ذهنم

موش

بدترین شیطان

دکتر رمانتیک

جونگ نیون ظهور یک ستاره

غریبه هایی از جهنم

دوبونگ سون زن قوی

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

بستگی ب ژانری ک دوس داری داره ولی اگ سبکای اینجوری میپسندی ملکه ی اشکها خوب بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وکیل یک دلاریم جالب بود کمدیه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

انتخاب سختیه ولی شش تایی که الان اومد تو ذهنمموشبدترین شیطاندکتر رمانتیکجونگ نیون ظهور یک ستارهغریبه ...

موش و بدترین شیطان عالی بودن

دکتر رمانتیک واقعا عالی عاشقشم

انتخاب سختیه ولی شش تایی که الان اومد تو ذهنمموشبدترین شیطاندکتر رمانتیکجونگ نیون ظهور یک ستارهغریبه ...

جونگ نیون ظهور یک ستاره موضوعش چیه؟

جونگ نیون ظهور یک ستاره موضوعش چیه؟

یه دختر روستایی که صدای به شدت عالی داره و رویای اینو داره که بتونه بخونه ولی مادرش نمیذاره و یسری اتفاقات پیش میاد..

تاریخیِ و اکت بازیگرا و فیلمنامه و همه چی بنظر من خوب بود

من پیشنهاد میکنمش

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^