2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونجا که حضرت یوسف در خواب میبیند که احد عشر کوکبا و شمس و القمر رایتهم لی ساجدین ۱۱ ستاره + خورشید ...

چرا ۱۳ میشه؟

۱۱ +۲ میشه ۱۳ ک🤔

چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعداز ۳ دقیقه پاکشون میکنم😁خجیر دخترک😌متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂سختترین کار دنیا، تغییر دادن عقاید یک آدمه🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂

سلام اطلاعات غلط میدین 

تو این آیه یوسف خواب دیده که بهش سجده کردن  اولا اون چهارده تا پدر و مادر و برادراش بودند،که آخر فیلم یوزارسیف هم نشون داد   بعد هم مقام چهارده معصوم از  حضرت یوسف بالاتر بوده  و بهش سجده نمی کنند 

سلام اطلاعات غلط میدین تو این آیه یوسف خواب دیده که بهش سجده کردن اولا اون چهارده تا پدر و مادر و ب ...

اشتباه متوجه شدید . 

در آینده حضرت مهدی عج جای حضرت یوسف خواهد شد و تمامی جهان به ایشان ادای احترام خواهد کرد.

منظورم از اقتباس از این آیه تقارن عدد ۱۴ نفر که یکی از آنها خانم است با تعداد ائمه اطهار که فقط یک نفر آنها خانم است می باشد.