2777
2789
عنوان

سارا و نیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 37 پست
منظور من از اینکه گفتم ۵۰ درصد واقعیت هم همین هس این بود دخترا توی دوران دبیرستان و دانشگاه ازدواج م ...

درسته دخترا اگه بخوان با همکلاسیشون ازدواج نکنن آره میشه تو مقطع لیسانس...ولی اونم با اختلاف سنی زیاد میشه

چون اکثرا پسرا تا درسی بخونن سربازی برن کار پیدا کنن ۳۰ ساله شدن 

اینطوری میشه دختر ۲۰ ساله با پسر ۳۰ ساله 

۲۲ اوکیه دیگه برای ازدواج خیلی ها تو مقطع لیسانس نامزد میکنند

من خیلی ساله تو این سایت هستم

اکثرا میگن زیر ۲۵ زوده 

خودم با مشورت های اینجا خواستگارام رد کردم و الان ۲۳ سالمه😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی ساله تو این سایت هستماکثرا میگن زیر ۲۵ زوده خودم با مشورت های اینجا خواستگارام رد کردم و الا ...

اینحا رو جدی نگیر بنظر من که خیلیاشون خواستگار خوب بیاد باکله قبول میکنند نگاه به سن هم نمی کنند التبه بستگی به شهرتون هم داره 

اینحا رو جدی نگیر بنظر من که خیلیاشون خواستگار خوب بیاد باکله قبول میکنند نگاه به سن هم نمی کنند الت ...

اره اشتباهم همین بود زیاد اینجا میومدم...مخصوصا متاهلا روشون حساب باز میکردم میگفتم زیاد میفهمن تجربه دارن...

قبلا موردای خوبی میومدن زود زود 

الان یکسالی میشه هیچی نیومده

اگه اشتباه نکنم وقتی مشاور از هما پرسید چن ساله ازدواج کرده گفت ۲۷ (تو ذهنم ۲۷ هس) 

اون موقع هم معمولا نهایتش یکی دوسال بعد ازدواج بچه دار میشدن 

یعنی میتونن تا ۲۶ هم داشته باشن ولی خب یه دخترش دانشجوعه معلوم نیس سال چنده اون یکیم مهمانداره که باز معلوم نیس (یعنی من اطلاعات ندارم بگم چقدر دوره باید بگذرونن😂) 

از یه طرف اگه بخوای با سن بهروز تطابق بدی حداقل باید بالای ۲۴ باشن ولی خب فکر کنم این چیزاش خیلی جور درنیاد نظر خودم اینه که از ۲۰ بالاترن حداقل ۲۳ الی ۲۴ وگرنه منطقی نیس 

اگه اشتباه نکنم وقتی مشاور از هما پرسید چن ساله ازدواج کرده گفت ۲۷ (تو ذهنم ۲۷ هس) اون موقع هم معمول ...

اره ۲۷ سالشونه 

فیلمش اینطوری ساختن که چند سال بعد رو نشون میده

مثل فصلهای قبل نیس که طبق زمان حال پیش بره