gisoo_kamand73 مدیر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 655 عنوان اگه بهتون بگن بوی عرق میدین | مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 58 پست دیروز تو یه مکانی کوچیک یه نفر گف صادقانه بهت میگم بوی عرق میدین از مام استفاده کنین حالا من یه کیلومتر پیاده راه رفته بودم از دیروز گریم گرفته چیکار کنم بنظرتون حق داشته لطفا راهنمایی کنید ن اینکه بهم بپرید خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹 1404/01/07 | 09:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parizad24 عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5211 من بارها شده برم جایی ک حتی افغانی باشه و بو بدن ولی گاهی کوچیکترین بیشعوری درحق دیگران نکردم این اسمش حق داره نیست اسمش بیشعوریه
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40484 عزیزم اون لباس بیرونی که دیروز تنت بود رو حتما بشور لباس بیرونت احتمالا بوی عرق گرفته مام استفاده کنندونستن عیب نیست گل امیاد نگرفتن عیب هست
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4079 تابستون داره از راه میرسه سعی کنید همیشه ی بسته دستمال مرطوب جیبی تو کیفتون داشته باشین زیر بغل و تمیز کنین بعد مام بزنین بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
gisoo_kamand73 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 655 وا خب مام بزن بخدا میزنم اما خب کارم اونجا سنگینه بار جا ب جا میکنم شب قبلشم برم حمام باز عرق میکنم خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
gisoo_kamand73 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 655 اگه آدم تمیزی هستی و زود زود دوش میگیری و همچین حرفی شنیدی حق داری ناراحت باشی در غیر اینصورت ناراحت ... بخدا هستم خیلی ها میگن وسواسی اما خب منطقی باشیم دیشبم حموم رفتم اونقد راه برم عرق میکنم. رفتم خونه نشون میدم چقدر مام و اسپری دارم از ۸ صبح تا ۴ عصر. فروشنده هستم کلی جنب و جوش دارم صبحم ک پیادا ره میرم فروشنده لباس و کیف و کفشم خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8066 شما که زود زیر بغلت عرق میکنه و بوی تندی داره چه دلیلی داره قبل از اینکه بری سر کار یکساعت پیاده روی کنی؟پیاده روی نکن مجبوری؟!😑بعدم شما فروشنده ای یکی از کنارت رد میشه خیلی بده بو بدی مخصوصا که این حرفم صاحب کارت بت بگه😐
gisoo_kamand73 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 655 شما که زود زیر بغلت عرق میکنه و بوی تندی داره چه دلیلی داره قبل از اینکه بری سر کار یکساعت پیاده روی ... خب پیاده رفتم محل کارم چرا همه اشتباه میفهمن از خونه تا محل کارم طوری نیست ک اتوبوس بخوره خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8066 خب پیاده رفتم محل کارم چرا همه اشتباه میفهمن از خونه تا محل کارم طوری نیست ک اتوبوس بخوره خب همینو نمیگی که،ما کجا اشتباه فهمیدیم؟😐چرا با اتوبوس نمیری محل کارت؟
gisoo_kamand73 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 655 خب همینو نمیگی که،ما کجا اشتباه فهمیدیم؟😐چرا با اتوبوس نمیری محل کارت؟ مسیرش اتوبوس خور نیست اخهاز این میسوزم فک کرده من ادم کثیفیم بخدا ک اگه اینطوری باشم چقدرم اونجا کار میکشه ازم بخدا بعضیا درک ندارن خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
gisoo_kamand73 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 655 خب همینو نمیگی که،ما کجا اشتباه فهمیدیم؟😐چرا با اتوبوس نمیری محل کارت؟ شما و بقیه فکر کردن همینجوری رفتم پیاده روی عرق کردم😂 خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
roserain45 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3966 عطر ادکلن تو کیفت داشته باش همیشه بزنی یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8066 شما و بقیه فکر کردن همینجوری رفتم پیاده روی عرق کردم😂 اره دیگه اخه نگفتی تا محل کارت پیاده میری خب بنده خدا این کار اسیب جسمیش برات بیشتره هم یه کیلومتر پیاده بری هم اونجا کار ازت بکشه پا به سن بزاری میخای چیکار کنی؟ نمیتونی کارتو عوض کنی؟؟
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 12301 اگه کسی بوده ک نمیشناسیش اشکال نداره گفته و رفته دیگه ,کرم ضد تعریق بزن نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
گنگسترشهر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 6863 بنظرم نباید اینقد صریح بگیم ک ب کسی بربخورهاینجوری اگ میگف بهتر بود، عزیزم از باشگاه و ورزش برگشتی؟ مشخصه عرق کردی من بوشو حس میکنم چون منم بعد ورزش اینجوری میشم
strawberry2023 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 15718 همیشه زیر مانتوهات یه زیر پیراهن که آستینش تا بازوهاته بپوش بعد هر پیاده روی دوش بگیر یه مام و اسپری ... یعنی ازلباسشویی که درآوردیم بزاریم داخل نرم کننده؟ بعدخودمون آبکشی کنیم ؟ یانه ؟ میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹