2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه چیزی میگم نخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 74 پست

همیشه حواست باشه در زندگی یه اصل هست به نام اطاق خواب

هرگز اطاق خوابتو جایی پهن نکن و از کسی هم نپرس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه حواست باشه در زندگی یه اصل هست به نام اطاق خوابهرگز اطاق خوابتو جایی پهن نکن و از کسی هم نپرس

آخه فکر نمیکنم این یه موضوع خصوصی باشه

درسته مربوط به خوابه ولی خصوصی نیست😅

آخه فکر نمیکنم این یه موضوع خصوصی باشهدرسته مربوط به خوابه ولی خصوصی نیست😅

هر چیزی که ممکنه با تعریف کردنت کسی دلش بخواد و یا از همسرش زده بشه میشه اطاق خوابی ، اونوقت زندگیت بی برکت میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هر چیزی که ممکنه با تعریف کردنت کسی دلش بخواد و یا از همسرش زده بشه میشه اطاق خوابی ، اونوقت زندگیت ...

یعنی اینکه دست و پای همسرم تو خواب رو منه رو ممکن کسی بخواد؟؟؟؟؟؟یا زده بشه از همسرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای😵

یعنی اینکه دست و پای همسرم تو خواب رو منه رو ممکن کسی بخواد؟؟؟؟؟؟یا زده بشه از همسرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

باور کن عین واقعیته

مراقب دل مادر پسرها و دخترها و همسر مردها باش

خیلی چیزا میتونه دل بشکنه و خیلیا میگن به ما چه اونا مراقب زندگیشون باشن

باور کن عین واقعیتهمراقب دل مادر پسرها و دخترها و همسر مردها باشخیلی چیزا میتونه دل بشکنه و خیلیا می ...

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم درک کنم

اگه باعث ناراحتی شما شدم ببخشید

خدانگهدار🙏

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم درک کنماگه باعث ناراحتی شما شدم ببخشیدخدانگهدار🙏

من برا چی باید ناراحت بشم

مگه چیکارم کردی

استانه تحمل من اصلا سقف نداره و نامحدوده

اینجا بچه های مردم زیادن مدیونی داره

اگه خواسی درخواست بده تا بیشتر بگم

من برا چی باید ناراحت بشممگه چیکارم کردیاستانه تحمل من اصلا سقف نداره و نامحدودهاینجا بچه های مردم ز ...

خیلی ممنونم از لطف تون

خداروشکر که ناراحت نشدید

خیلی ممنونم از لطف تونخداروشکر که ناراحت نشدید

عید سال نو و فطرت مبارک باشه

ان شاالله همیشه شاد و خوشحال و خوشبخت باشی

به سلامت و به امید خدا