2777
2789
درستهه فقط موهامم بلندن زیاددکی برمیگردهه؟من یااونن پیشقدم میشیمم؟دلیل انفالو وبلاک چیه؟

دوماه دیگه برمیگرده

تو پیش قدم میشی

مورد سوم احتمالا طرف پرنسسعلیه ک انفالو بلاک میکنه🤡💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قدت بلندهپوستت سفیدهموهات مشکیه فرفریهچشمات درشت گیراستمهربونی زیادمیخندییکم کینه ای هستی

ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با  a.؟ 

رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل 

درمورد من چی حس میکنی؟

قدت بین ۱۶۲تا۱۶۷هست

متولد پاییزی

قدت کوتاهه

پوستت سفیده

چشمات قهوه ای روشنه

پوستت جوش لک داره

ابروهات کشیدست

چشمات نه ریزه نه درشته

بینیت کوچولوعه

موهات خرماییه

اهل رویاپردازی هستی

خانواده دوستی

ی پسریو دوست داری که سیگارمیکشه

کم حرفی ولی زود هیجانی میشی

دوماه دیگه برمیگردهتو پیش قدم میشیمورد سوم احتمالا طرف پرنسسعلیه ک انفالو بلاک میکنه🤡💔

مرسی♥️

حستون چند درصد درسته؟

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

دوماه دیگه برمیگردهتو پیش قدم میشیمورد سوم احتمالا طرف پرنسسعلیه ک انفالو بلاک میکنه🤡💔

عزیزم میشه بگی امیرحسین چه حسی داره بهم؟

آینده‌ای داریم با هم؟

امسال یه رشته خوب میارم؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

درمورد رابطه مون چی حس می‌کنی 

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره 

چه غریب ماندی ای دل🖤

قدت بین ۱۶۲تا۱۶۷هستمتولد پاییزیقدت کوتاههپوستت سفیدهچشمات قهوه ای روشنهپوستت جوش لک دارهابروهات کشید ...

ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با a.؟ 

رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل 

قدت بین ۱۶۲تا۱۶۷هستمتولد پاییزیقدت کوتاههپوستت سفیدهچشمات قهوه ای روشنهپوستت جوش لک دارهابروهات کشید ...

عزیزم منم میگی 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
حسش چیه ؟ اصلا حسی داره ؟ بیشتر میشه یا کمتر؟ممگنه عوض یشه حسش ؟ کی دیدار داریم؟کی جدا میشیم؟

زود ناراحت میشیو گریت درمیاد

قدت ۱۶۰یا۱۵۸هست توپری

موهات صاف تا شونته

از اینا هستی که خوش خندن

پوستتم سفیده

چشماتم درشته مژه هات بلنده