2777
2789

استرس دارم داغونم برام دعا کنید خیلی خستم 💔

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سحره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

اتفاقا تاپیکم زیبا شد با مادر خوبی مثل شما برای من دعا کنید

فدااااااااتشممممم چشم دعاگوتونم  قشنگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای خوودوو😍😭💗

🫂❤️😍 مهربون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام خوبین چه سریال هایی

سلام 

سریال ویچر 

رفتم به کلیپی گفتم یه سریال بده تو مایه های گیم آف ترونز اونم اینو داد 

سه فصله که من فصل اول و دوم رو دیدم دارم فصل سوم هم میبینم که بعدش برم ببینم چی پیشنهاد میده .‌

هیچ  
سلام سریال ویچر رفتم به کلیپی گفتم یه سریال بده تو مایه های گیم آف ترونز اونم اینو داد سه فصله که من ...

سلام آها میشه یک سوال بپرسم به نظرشما سریال هایی که توی اینستاگرام پوشش میدن بازیرنویس زیرنویس هاشون رو اگر خریداری میکنند و بعد برای عموم‌پخش مبکنن حلاله اینکار یانه دنبال جوابم

سلام آها میشه یک سوال بپرسم به نظرشما سریال هایی که توی اینستاگرام پوشش میدن بازیرنویس زیرنویس هاشون ...

نمیدونم عزیز 

من چون از بیرون فیلم خریدم به نوبه خودم هزینش رو پرداخت کردم زیاد تو نخ اینستا و این چیزا هم نیستم . 

هیچ  
2790
2778
2791
2779
2792