2777
2789
عنوان

شوهرم تو عیدم آشتی نکرد واقعا موندم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم همون روز اول معذرت خواهی میکردم 

خانواده همسرم زنده ان من بجز اون اوایل ازدواجم که خام بودم اصلا توهین نمیکنم اسمشون رو هم تو دعوا نمیارم

شوهرم چرا توهین میکنه و وقتی از من جوابی نمیشنوه شرمنده میشه 

😐زندگیتون داره از بین می‌ره بازم فکر غرورتی ،اول و آخر نداره هر دو اشتباه کردید ،

متاسفانه هر دو لجبازی میکنیم ولی باز من کوتاه اومدم چایشو لباسشو غذاشو حاضر کردم 

از حرصش به هیچی لب نمیرنه

دخترم هر روز میگه بابا من و ببر بيرون میگه حاضر شو تنها ببرم رستوران بیارمت یادش دادم گفتم بگو با ما ...

به دخترت بگو بره گریه زاری کنه که باید آشتی کنین من دوست ندارم مامان و بابام قهر باشن

من بودم همون روز اول معذرت خواهی میکردم خانواده همسرم زنده ان من بجز اون اوایل ازدواجم که خام بودم ا ...

درسته اینم هست مطمئنم شرمنده میشد 

ولی خوب نتونستم کنترل کنم 

گفتم چجوری این همه خوبیایی دیگران رو زیر پا میزاری

رابطه جنسی اگه براش مهم بود آشتی میکرد

نه چون داروهای اعصاب و افسردگی مصرف میکنه یکساله مساعل جنسیش محدوده 

دکتر گفته فعلا تا یکسال آینده تو مساعل جنسی ضعیف میمونه بخاطر قرصا

متاسفانه هر دو لجبازی میکنیم ولی باز من کوتاه اومدم چایشو لباسشو غذاشو حاضر کردم از حرصش به هیچی لب ...

براش پیام معذرت خواهی  بفرست  و بگو بدون تو به منو دخترمون سخت میگذره ....،الکی هم شده  بگو ولی نذار اینقدر جدایی بیوفته