2777
2789
معرکس اما اینجا خیلییی کم ارجینالش پیدا میشه شوهرم از کربلا میگیره بوش حرف نداره

چ خبر خوبی شایانی نی نیت خوبه😛😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فك كنم ٦٠٠تومنه 

۶۰۰هزار توووووووومن؟😐😐😐😐میخام صد سال سیا عطر خوشبو نزنم شیصدتومن بدم شیخ بگیرم مگ پولام زاید شدن؟😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
لباسم رو شستم اما بوش هنوز ي كوچولو هست  عاليه

انشاالله به خوشی استفاده کنی عزیزم 😍

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

سارا منم دقیقا مثل تو هستم عطرای شوهرمو کش میرم😂اوندفعه میگه چ عطری زدی میگم عطر خودت که بهم دادیش چپ چپ نگام کرد میگه من دادم یا خودت برداشتیش😂😂😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
۶۰۰هزار توووووووومن؟😐😐😐😐میخام صد سال سیا عطر خوشبو نزنم شیصدتومن بدم شیخ بگیرم مگ پولام زاید شدن ...

بیابریم ازاین عطرمشهدیاچندتادارم بهت بدم😂600بدیم به عططررر😱😱تازه اونابوشون تاعمرداریم میمونه؛حال وهوامونم معنوی میشه😂😂

۶۰۰هزار توووووووومن؟😐😐😐😐میخام صد سال سیا عطر خوشبو نزنم شیصدتومن بدم شیخ بگیرم مگ پولام زاید شدن ...

😂😂😂😂😂😂اخه ميري ي ادكلن ميخري ١٠٠تومن 

واس اينكه يكم بوش بمونه مجلوري سه چهار پيس بزني و زود تموم ميشه ماه بعد بايد باز بخري 

ترجيح ميدم ي دونه خوبشو بخرم ي پيس بزنم و ماندگاري داشته باشه 

البته اين كه كادو بود امااا ادكلن ارزون نميخرم

بیابریم ازاین عطرمشهدیاچندتادارم بهت بدم😂600بدیم به عططررر😱😱تازه اونابوشون تاعمرداریم میمونه؛حال ...

اره اونارو كه بايد ي تيكه از بدنت رو بكني بندازي بره تا بوش بره😐

سارا منم دقیقا مثل تو هستم عطرای شوهرمو کش میرم😂اوندفعه میگه چ عطری زدی میگم عطر خودت که بهم دادیش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

اوندفع ام ي اسپري بود تو ماشينش 

جلو چشمش گذاشتم تو كيفم 

همسرم ميگفت ساراا جان رحمي كن 😆😆😆

بیابریم ازاین عطرمشهدیاچندتادارم بهت بدم😂600بدیم به عططررر😱😱تازه اونابوشون تاعمرداریم میمونه؛حال ...

اره عچقم معمولا عطرا مشهد موندگاریشون زیاده کلا خونم عطراگین میشه دو تا پیس ک میزنم میشه مثل امام زاده ها😂😀😀😀😗😗

😂😂😂😂😂😂اخه ميري ي ادكلن ميخري ١٠٠تومن  واس اينكه يكم بوش بمونه مجلوري سه چهار پيس بزني و ...

😂😂😂😂😂😩باوا لاکچوووری(ترکیب لاکچری و لاکسوری)😐😐😐😐

ولی بدون شوخی من هیچوقت ادکلن نمیخرم پنج تومن میدم ترکیب عطر لجند و دانهیل رو میگیرم خیلی خوشبو و موندگاره😊

😂😂😂😂😂😂😂😂 اوندفع ام ي اسپري بود تو ماشينش  جلو چشمش گذاشتم تو كيفم  همسرم م ...

خیلی کیف داره بخدا😂😂😂بنده خدا یا مامانشه یا من😂😂😂یه بولگاری داره واسش نقشه دارم هر کاری میکنم نمیده😂😂😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂