2777
2789
عنوان

دارایی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم ❤️

🥰🌺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

سنو نمیتونم بگم بالاست

فداسرت مهم اینه سالم باشی ☺️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

خب اول خودتون بگید چی دارین تا ما هم بگیم😂

من همینجور برا سرگرمی پرسیدم جنبه مالی نداشت همینجوری گفتم بپرسم 

۲۳ سالمه 

مجردم

فعلا حقوقِ کارآموزی قضاوت میگیرم 

یدونه ماشین دارم 

طلا هم زیاد دارم فاکتور نصفشون ب نام بابامه نصفشون خودم...

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

۲۳ سالمه مجردمفعلا حقوقِ کارآموزی قضاوت میگیرم یدونه ماشین دارم طلا هم زیاد دارم فاکتور نصفشون ب نام ...

عزیزم چند سال خوندین و چه منابعی خوندین؟

ببخشید جسارتا فارغ التحصیل کدوم دانشگاه هستین؟

میشه من رو راهنمایی کنید من دبیر هستم تصمیم دارم دوباره‌ حقوق بخونم و قضاوت یا وکالت شرکت کنم همسن شمام

به نظرتون تصمیمم منطقی هست؟

عزیزم چند سال خوندین و چه منابعی خوندین؟ببخشید جسارتا فارغ التحصیل کدوم دانشگاه هستین؟میشه من رو راه ...

من آزمون قضاوت ندادم  توی دانشگاه معدل الف شدم مستقیم بردنم...دانشگاه تهران بودم

بله قضاوت و وکالت درآمد بهتری داره نسبت ب معلمی و هرسال هم آزمون برگزار میکنن 

البته منهای درآمد باید میزان سختی مشاغل هم در نظر بگیریم مثلا قضاوت سر و کله زدن با مردم رو داره

وکالت هم ب سر و زبون داره 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

بسیار ممنونم از پاسخگویی تونعذر میخوام قضات ممنوع الخروج هستن؟

خواهش میکنم ؛ بله فکر کنم درست اطلاع ندارم باید بپرسم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز