2777
2789
سیاستی ندارم باشه در میارم

یاد بگیر

ویدئو های 

آنیا

آریناز آریانا

روشنک گرامی 

اینارو ببین دستت میاد چقد خراب کردی

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابلیمینیال خوبه گوش بدم؟

ساب هم همون حس نیازمندی رو پشتش داره 

سابو وقتی رو خودت کارکردی شروع کن 

یاد بگیرویدئو های آنیاآریناز آریاناروشنک گرامی اینارو ببین دستت میاد چقد خراب کردی

عزیزم شما حس ششمی ؟ بهم میگی پیام میده یا نه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

عزیزم شما حس ششمی ؟ بهم میگی پیام میده یا نه

عزیزم پیامای من به اسی رو نخوندی ؟ حتما بخون

من هیچ وقت همچین چیزایی که برای کسی وابستگی میاره نمیگم

ببین سیستم این دنیا با انرژیهخودتو درگیر فـال و پرسیدن از بقیه کنی داری انرژی میفرستی براش و خیلی ر ...

عزیزم ی اقایی تازه تو اینستا منو فالو کرد خیلی قشنگ بود به دلم نشست بعد استوری گذاشتم عکس خودمو ریپ زد باهم حرف زدیم برگشت گفت چندسالته من خواستم ناز کنم جوابشو ندادم دوباره پیام داد ی حرفی زد بهم برخورد بهش توپیدم دراخرم سنمو بهش گفتم و بهش تیکه انداختم بعد مثلا پرسیدم به جواب رسیدی؟ حل شد الان؟ گفت تا حدودی من لایک کردم پیامشو الان چند روزه دیگه بعد اون دیگه پیام نداده نمی‌دونم چه غلطی کنم چشم انتظارشم 

مثلا خواستم فکر کنه که من سنگینم هولش نیستم خدایی دختر سنگینی ام همینم کار دستم داد

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

عزیزم ی اقایی تازه تو اینستا منو فالو کرد خیلی قشنگ بود به دلم نشست بعد استوری گذاشتم عکس خودمو ریپ ...

به نظرت این آقا به دردت میخوره یا بعد که باهاش وارد رابطه شدی 

بعد از مدت ها که باهاش بودی یهو میزاره میره و تو می مونی و حال بد !!!!!!!!!

به حرفام خوب فکرکن عزیزم 

به نظرت این آقا به دردت میخوره یا بعد که باهاش وارد رابطه شدی بعد از مدت ها که باهاش بودی یهو میزاره ...

آخه عشقم چیزی بینمون پیش نیومد که بخواد بره 

فقط دوتا پیام رد و بدل شد من خودم بهش رو ندادم فکرکرنم پشیمون شد الان پشیمونم

آخه عشقم چیزی بینمون پیش نیومد که بخواد بره فقط دوتا پیام رد و بدل شد من خودم بهش رو ندادم فکرکرنم پ ...

من بعدا رو گفتم عزیزم 

منظورم الان نبود

من بعدا رو گفتم عزیزم منظورم الان نبود

یعنی پیشگویی کردی؟ آدم درستی نیست میذاره می‌ره ؟ از کجا فهمیدی

من بعدا رو گفتم عزیزم منظورم الان نبود

اگه از اون کارش حدس زدی بهتره بگم که خودم علنی بهش گفتم من مثل دخترای دوروبرت نیستم اهل این چیزا نیستم

شاید اگه دوست اینا بودیم راحت نمی‌رفت آخه الان هیچی نیستیم واسه هم

اگه از اون کارش حدس زدی بهتره بگم که خودم علنی بهش گفتم من مثل دخترای دوروبرت نیستم اهل این چیزا نیس ...

عزیزم بیخیالش شو و رو خودت کار کن 

اگه اینجوری باشی آسیب می بینی اونم از سمت آدمایی که واقعا ذات ندارن

من نه فالگیرم نه پیشگو ولی چیزی که میدونم میشه رو‌بهت گفتم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792