2777
2789
عنوان

ببینید خاستگارم چی بهم گفت😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شرایطش خوب بود فقط دلم باهاش نبود دو دل بودم نه بگم ولی گفتم الانم بابام ناراحته ک نه گفتم

بلاخره دید از بالا به پایین نسبت بهتون داشته خوب شد ردش کردی ولی حتما یه چیزی دیدی ازش که دلت رضا نبود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بعد یک ماه منتظر گذاشتن و جواب نه دادن به نظرم خودتم بیشعوری کردینمیخواستی زودتر میگفتی نه

خب بابام گبته بود تحقیق میکنم بعد جواب میدیم ولی خب تا الان دوبار نه گفته بودیم ولی خودش صبر کرد

لیاقت تو رو نداشت پسره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بعد یک ماه منتظر گذاشتن و جواب نه دادن به نظرم خودتم بیشعوری کردینمیخواستی زودتر میگفتی نه

حرف یه عمر زندگیه باید تحقیق کرد و جواب داد عزیزم مگه قرارع لباس بخریم تنمون کنیم ک بریم بخریم و برگردیم 

باید تحقیق کرد 

وای حالا باهاش جواب منفی یا مثبت میدی ؟؟زندگی روستایی خیلی سخته اصلا امکانات نداره روستا؟؟ولی هواش خ ...

جواب منفی دادم

ببین من از روستا هم خاستگار و قصد داشتن کوچ کونن تهران ولی جواب منفی دادم معیارم کلا روستا و شهر نیست