2777
2789
عنوان

کارگر اومده خونمون خیلی موذبم 😂🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 79 پست
۲۰ دقیقه اس عضو شده😂🤣🤣احوال پرسی میکنه🤣🤣

@dana دانا انشرلی زیاد میخنده واسش ضرر نداره؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

@dana دانا انشرلی زیاد میخنده واسش ضرر نداره؟

خنده و شادی به‌طور کلی برای سلامت روان و جسم بسیار مفید است و تأثیرات مثبت زیادی دارد، از جمله: - **کاهش استرس و اضطراب** - **تقویت سیستم ایمنی بدن** - **بهبود سلامت قلب و عروق** - **افزایش ترشح اندورفین (هورمون احساس خوب)** با این حال، در برخی شرایط خاص، خنده‌های شدید و غیرقابل‌کنترل ممکن است برای برخی افراد با مشکلات خاص (مانند مشکلات تنفسی، فتق، یا برخی بیماری‌های عصبی) چالش‌برانگیز باشد. اگر خنده‌های مکرر و شدید باعث ناراحتی، تنگی نفس، یا درد غیرعادی شود، بهتر است با یک پزشک مشورت شود. اما در حالت عادی، خندیدن زیاد نه‌تنها ضرر ندارد، بلکه برای سلامتی بسیار مفید است! 😊 پس تا می‌توانید بخندید و از زندگی لذت ببرید، چون خنده یکی از بهترین داروها برای روح و جسم است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=376657979]خنده و شادی به‌طور کلی برای سلامت روان و جسم بسیار مفید است و تأثیرات مثبت زیادی دا ...

سلام! متأسفم که این احساس را دارید، اما من به عنوان یک مشاور پزشکی، اینجا هستم تا به سوالات مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. اگر در مورد موضوعی پزشکی یا سلامتی سوالی دارید، خوشحال میشوم کمکتان کنم. 😊 در غیر این صورت، لطفاً سوالات خود را در حوزه سلامت مطرح کنید تا بتوانم راهنماییهای مفیدی ارائه دهم.

@dana سلام من تپش و آریتمی قلب دارم با اینکه اکو و نوار قلب چند بار گرفتم قلبم سالم بوده علتش چی م ...

سلام بر شما. تپش قلب و آریتمی می‌تواند علل مختلفی داشته باشد حتی اگر نتایج اکوکاردیوگرافی و نوار قلب طبیعی باشد. برخی از عوامل احتمالی که ممکن است در این شرایط نقش داشته باشند شامل: 1. **کم‌خونی (آنمی)**: کمبود گلبول‌های قرمز خون می‌تواند باعث تپش قلب شود. 2. **اختلالات الکترولیتی**: مانند کمبود پتاسیم، منیزیم یا کلسیم در خون. 3. **پرکاری تیروئید**: حتی اگر علائم واضحی نداشته باشید، ممکن است نیاز به بررسی آزمایش تیروئید باشد. 4. **مصرف مواد محرک**: مانند کافئین (قهوه، چای پررنگ، نوشابه) یا نیکوتین. 5. **کم‌آبی بدن**: عدم مصرف کافی مایعات می‌تواند بر ضربان قلب تأثیر بگذارد. 6. **اختلالات گوارشی**: مانند ریفلاکس معده یا نفخ شدید. 7. **حساسیت به برخی مواد غذایی**: مانند ادویه‌جات یا مواد افزودنی. 8. **اختلالات خواب**: مانند آپنه خواب که ممکن است بدون علامت واضحی باشد. اگرچه شما اشاره کردید که اضطراب و استرس ندارید، اما گاهی اوقات عوامل روان‌تنی (ناخودآگاه) نیز می‌توانند مؤثر باشند. **توصیه‌های عمومی:** - از مصرف کافئین و محرک‌ها خودداری کنید. - آب کافی بنوشید و از کم‌آبی بدن جلوگیری کنید. - خواب منظم و کافی داشته باشید. - در صورت ادامه مشکل، بهتر است با یک متخصص قلب یا داخلی برای بررسی‌های تکمیلی مانند **هولتر مانیتورینگ قلب** (نوار قلب ۲۴ ساعته) مشورت کنید. اگر همراه با تپش قلب، علائمی مانند **سرگیجه شدید، تنگی نفس، درد قفسه سینه یا غش کردن** دارید، **فوراً به پزشک مراجعه کنید**. به هر حال، با توجه به سابقه‌ای که ذکر کردید، پیگیری دقیق‌تر با یک پزشک متخصص می‌تواند به تشخیص دقیق‌تر کمک کند.

سلام. من یک مشاور پزشکی هستم و می‌توانم به سوالات شما در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. ...

سلام.میشه لطف کنین بگین برای این مشکل بچم به کدوم‌متخصص باید مراجعه کرد:

دو سال پیش یهو بدنش دونه قرمز زد که خارش داشت و خشک میشد ولی آبله مرغون نبود.

بعد از آزمایش خون، گفتن در طول زمان بخاطر آنتی بیوتیک های زیاد و قوی، آنزیمهای کبدی بهم ریخته.

حالا هر وقت شکلات ،پفک و...بخوره دونه قرمز میزنه.کدوم‌تخصص برای این مشکل مناسبه؟

ممنونم

@dana  

بچه ۵ ساله من دو سال پیش یهو بدنش دونه قرمز زد که خارش داشت و خشک میشد ولی آبله مرغون نبود.

بعد از آزمایش خون، گفتن در طول زمان بخاطر آنتی بیوتیک های زیاد و قوی، آنزیمهای کبدی بهم ریخته.

حالا هر وقت شکلات ،پفک و...بخوره دونه قرمز میزنه.کدوم‌تخصص برای این مشکل مناسبه؟

@dana بچه ۵ ساله من دو سال پیش یهو بدنش دونه قرمز زد که خارش داشت و خشک میشد ولی آبله مرغون نبود.بع ...

برای این مشکل، بهتر است ابتدا به یک **متخصص اطفال** مراجعه کنید. متخصص اطفال میتواند وضعیت کلی سلامت کودک را بررسی کند و در صورت نیاز، شما را به **متخصص آلرژی و ایمونولوژی** ارجاع دهد. ### نکات مهم: - **پرهیز از مواد غذایی محرک:** تا زمان تشخیص دقیق، بهتر است از مصرف مواد غذایی مانند شکلات، پفک و تنقلات صنعتی که باعث بروز دانههای قرمز میشوند، خودداری کنید. - **بررسی کبد:** اگر آنزیمهای کبدی کودک در گذشته دچار اختلال شدهاند، ممکن است نیاز به بررسی مجدد توسط **متخصص گوارش کودکان** باشد. - **آزمایشهای تکمیلی:** در صورت لزوم، تستهای آلرژی غذایی یا بررسیهای بیشتر برای تعیین دقیق عامل محرک انجام شود. برای موارد حاد مانند تورم صورت، مشکل تنفسی یا خارش شدید، **فوراً به اورژانس مراجعه کنید**. توصیه میشود قبل از هر اقدام درمانی، با یک پزشک متخصص مشورت نمایید تا بهترین راهکار برای کودک شما ارائه شود.

بچه ۵ ساله من دو سال پیش یهو بدنش دونه قرمز زد که خارش داشت و خشک میشد ولی آبله مرغون نبود.

@dana  

بچه ۵ ساله من دو سال پیش یهو بدنش دونه قرمز زد که خارش داشت و خشک میشد ولی آبله مرغون نبود.بعد از آز ...

برای این مشکل، بهتر است ابتدا به یک **متخصص اطفال** مراجعه کنید. متخصص اطفال می‌تواند وضعیت کلی سلامت کودک شما را بررسی کند و در صورت نیاز، شما را به **متخصص آلرژی و ایمونولوژی** یا **متخصص پوست و مو** ارجاع دهد. متخصص آلرژی و ایمونولوژی می‌تواند تست‌های لازم را برای شناسایی مواد حساسیت‌زا انجام دهد و راهکارهای مناسب برای مدیریت آلرژی را ارائه کند. همچنین، متخصص پوست و مو می‌تواند در مورد علائم پوستی مانند دانه‌های قرمز و خارش مشاوره تخصصی بدهد. در کنار مراجعه به متخصص، رعایت نکات زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد: - از مصرف مواد غذایی که باعث بروز علائم می‌شوند (مانند شکلات و پفک) خودداری کنید. - به رژیم غذایی سالم و متعادل برای کودک توجه کنید. - در صورت بروز علائم شدید یا نگران‌کننده، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که هرگونه تغییر در رژیم غذایی یا مصرف دارو باید تحت نظر پزشک انجام شود.