2777
2789

سلام دوستان. دیشب یهاتفاقی افتاده اعصابم خورده، ذهنم درکیره. من یه پسر دوساله دارم دیشب خوته یکی ازراقوام مهمون بودیم، پسرم وقتی کسی میخواد ببوسه لبهاشو میبره جلو. صاحب خونه دیشب میخواست بوسش کنه باز لب هاشو برد جلو، اونم قشنگ لب هاشو گرفت دهنش. حالم بهم خورد بعد یکی دو دقیقه بردم شستمش، زگیل تناسلی اینجوری منتقل میشه؟ 

بسمه الله 

اره ممکنه‌منتقل بشه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک بر سرش

نه نگران‌نباش.همه‌که زگیل ندارن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

احتمالش خیلی کمه خیلی

ایشون ناقل بودن؟

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بهتره بچتو یاد بدی کار بدیع

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اولا زگیل تناسلی دارین خودتون میگید تناسلی محلش اندام تناسلی 

یعنی مثلا رابطه دهانی با اونجا باید باشه و ..

اگه منظورتون تبخال اگه فعال باشه بله منتقل میشه فعال یعنی رو لبش یا دهانش تبخال باشه

وگرنه خیر

اره ممکنه منتقل شه. بدتر از اون بیماری هرپس هست که داخل دهان پر افت و زگیل میشه اینم یه جور بیماری دهانی مشابه زگیل تناسلیه. این عادت رو از سر بچه بنداز یا اینکه انقدر به اطرافیان تاکید کن دوست نداری بچتو به جز پیشونی جای دیگه ای ببوسن که رعایت کنن. شروع کن اموزش به بچه ات، که اره فقط من و بابا میتونیم بوست کنیم بقیه خواستن بوس کنن سر و پیشونیتو ببر جلو. 

علشق علمت شدم

چی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اره ممکنه منتقل شه. بدتر از اون بیماری هرپس هست که داخل دهان پر افت و زگیل میشه اینم یه جور بیماری د ...

هرپس ویروس یا همون تبخال معمولی که ویروس‌ تو بدن همه هست، گاهی با شوک و استرس هم فعال میشه. کسی که تبخال داره روی لب و دهنش خب مشخصه آدم باهاش روبوسی نمیکنه