suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 عنوان آدمای تنها💔💔 409 بازدید | 15 پست یه عقاب همیشه تنهاساین لاشخورها ن که همیشه جمعشون جمعه از تنهایی ناراحت نشین نه کار بر جدیدم نه قدیم 1404/01/06 | 07:16 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 10505 بدون هیچ شک و تردیدی فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
ژرفاژرفا عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 428 ادم هم لازمه تو جمع باشه هم تنها.تنهایی یه فرصت بزرگ برای رشدهبرای اینکه ببینیم باخودمون چندچندیم
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 بدون هیچ شک و تردیدی اره نه کار بر جدیدم نه قدیم
ماشینباز عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2812 منم تنهام از تنهایی خودم راضیم خیلی کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 منم تنهام از تنهایی خودم راضیم خیلی بایدم راضی باشی نه کار بر جدیدم نه قدیم
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 ادم هم لازمه تو جمع باشه هم تنها.تنهایی یه فرصت بزرگ برای رشدهبرای اینکه ببینیم باخودمون چندچندیم دیگه به اینا نمیتونم راضی شم پدر مادر خونواده همرو داشتم کلی فامیل پولدار مولدار...همرو ...ولی تنها ...رو پای خودم بزرگ شدمتا اینجا هم زیادی تحمل کردم نه کار بر جدیدم نه قدیم
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6997 تنها نه به حدی که هیچ دوستی نداشته باشی. عذاب و ناراحتیه چون مغزت یه جوری باید خودش رو راضی کنه و نیاز اجتماعیش رو برطرف کنه.خدا این که از روی تنهایی با عروسک ها و حیوانات حرف بزنی رو نصیب کسی نکنه.
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 تنها نه به حدی که هیچ دوستی نداشته باشی. عذاب و ناراحتیه چون مغزت یه جوری باید خودش رو راضی کنه و نی ... فقط یه آدم که تا الان رو پای خودش تنها و بی گس وایساده میتونه درک کنهآدم نباید به جمع اطرافش و شلوغی دور ورش دل خوش کنهحقیقته💔💔💔منظورمو متوجه نمیشی نه کار بر جدیدم نه قدیم
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 منم تنهام از تنهایی خودم راضیم خیلی هیچوقت پشیمون نشو تنها باشخودت رو پایه خودت وایسا معرور هم نشوولی اینجوری زندگی کردن بهتره نه کار بر جدیدم نه قدیم
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6997 فقط یه آدم که تا الان رو پای خودش تنها و بی گس وایساده میتونه درک کنهآدم نباید به جمع اطرافش و شلوغی ... همین که نینی سایت هستی یعنی می خوای نیاز اجتماعیت رو بر طرف کنی.
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 همین که نینی سایت هستی یعنی می خوای نیاز اجتماعیت رو بر طرف کنی. نهتا حالا بر طرف نکردم مگه به اینهحسمو متوجه نمیشی نه کار بر جدیدم نه قدیم
agha_hamed عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 1835 امضات# ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج# کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)
ماشینباز عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2812 هیچوقت پشیمون نشو تنها باشخودت رو پایه خودت وایسا معرور هم نشوولی اینجوری زندگی کردن بهتره خیلییی تنها بودنم خوب نیست ها انسان ذاتا موجود اجتماعیه کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..
suارمیتا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3645 خیلییی تنها بودنم خوب نیست ها انسان ذاتا موجود اجتماعیه تا یه حدی میتونی نیازای اجتماعیتو با اطرافیانت برطرف کنینگفتم که همیشه تنها باشگفتم تنها رو پای خودت وایسا زندگی کن نه کار بر جدیدم نه قدیم