2777
2789

میشه نفری برام یدونه صلوات بفرستید تا سال اینده من باردار بشم حتما ان شالله هر چی تو دلتونه بهش برسین بهترینا رو براتون ارزو میکنم  من خیلی نینی دوس دارم شوهرمممم خیلی دوس داره ۸ ماهه اقدامم ولی نشده 

یدونم واس جاریم بفرستین که یه بار سقط کرد امسال بازم بارداره اونم بچش سالم به دنیا بیاد الهیی خیر ببینید🌹❤

@dana دانا دعا کن استارتر باردار بشه

سلام دوست عزیز، درخواست شما بیشتر جنبه معنوی و شخصی دارد. در زمینه پزشکی، اگر در مورد بارداری و راه‌های افزایش شانس آن سوالی دارید، می‌توانم اطلاعات عمومی در اختیارتان بگذارم. به‌طور کلی، برای افزایش احتمال بارداری، رعایت این نکات می‌تواند مفید باشد: - **سلامت عمومی:** حفظ وزن مناسب، تغذیه سالم و مصرف ویتامین‌های ضروری مانند اسید فولیک. - **زمان‌بندی مناسب:** آگاهی از دوره تخمک‌گذاری و زمان‌بندی رابطه زناشویی در این بازه. - **پرهیز از استرس:** استرس می‌تواند بر چرخه قاعدگی و تخمک‌گذاری تأثیر بگذارد. - **معاینات پزشکی:** در صورت تاخیر در بارداری، مشورت با پزشک متخصص زنان و زایمان برای بررسی سلامت هر دو طرف. اگر سوال خاصی در مورد مراحل بارداری یا سلامت باروری دارید، خوشحال می‌شوم راهنمایی کنم. همچنین توصیه می‌کنم برای دعا و درخواست‌های معنوی، به عبادت و ارتباط با خداوند متعال توجه کنید. موفق باشید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین ان شالله  شما بزودی باردار میشی جاریتم بسلامت نینی شو بغل میکنه 

منم اردیبهشت انتقال دارم برای منم دعا کنید 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

سلام دوست عزیز، درخواست شما بیشتر جنبه معنوی و شخصی دارد. در زمینه پزشکی، اگر در مورد بارداری و ر ...

عزیز درباره گرید جنین اطلاعی دارید!؟

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...