2777
2789
اینا گرونترینشن 😂🤷🏻‍♀️همهچی گرونه ولی ستاره باران مناسبه فک کنم

ستاره باران باز میشه بخری.خودم از لارا ستاره باران یه کاپشن و شال  خریدم  . گرچه قیمت های لارا شرکتیه و همه فروشگاه هاش یک قیمته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم مرسی

عزیزم من خودم شمالیم ولی اینجا زندگی میکنم همیشه از یک مغازه خرید کردم .اونم تو طبقه منفی یک پاساژ شیخ صفی هست قیمت ها خوبه کیفیت ش هم خوبه . یه مغازه دو نبش هست که دو تا آقا فروشنده ش هستن. کنار راه پله ای هست .امیدوارم بتونی پیدا کنی.

لاله پارک امسال هیچی ندارهاطلسم راضی نبودماگه تینیجری میلاد نورستاره باران بهتر بود امسال

ی حال خوب جان دنبال قابلمه استیل بودی خودم سوفرام دارم کیفیت متوسط رو به بالاس. راضیم.

یه مغازه پیدا کردم خیلی قیمت مناسب میده. اسمش آیسان هست . تو برج سفید. تو دیوار تبریز هم تبلیغش هست. از بازار زیرزمین هم قیمت مناسب تره. بغیر از سوفرام مارک کاراجا هم داره. 

ی حال خوب جان دنبال قابلمه استیل بودی خودم سوفرام دارم کیفیت متوسط رو به بالاس. راضیم.یه مغازه پیدا ...

ممنونم عزیزم

حتما سر میزنم یه برند. المانی هم گفتن خوبه میخام تهران رفتم یه تابه بخرم ببینم به درد سرخ کردن میخوره

2790
2778
2791
2779
2792