2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه ندارم لایک کنم پس منم🥲😭

دورت بگردم🥲🤍

من واقعا از دلم بر نمیاد 

اصلا گوشتم نمیخورم میدونم ظلمه در حق بدن خودم ولی واقعا نمیتونم بعضی وقتا شنیسل( همون سینه اش) مرغ میخورم ک اونم خوشم نمیاد

میخ.استم اسممو عوض کمک گفتن باید قربانی بدی مثلا یه خروس بکشین خون کنید تو خومتون منم پشیمون شدم چون دوست ندارم تو خونم یه حیوون بی ازار کشته بشه😭🥲🥲🥲🥲🥲🥲

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

دورت بگردم🥲🤍من واقعا از دلم بر نمیاد اصلا گوشتم نمیخورم میدونم ظلمه در حق بدن خودم ولی واقعا نمیتو ...

منم گوشت قرمز نمیخورم اصلا

مرغ میخورم اونم به ندرت

ولی اینکه جوجه تو خونه و جلوی چشمم بوده بعد بخوان بکشن که بخورمش نمیتونم اصلا🥲

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

داریم ولی من کار کردن باهاشو بلد نیستم‌ می ترسم خرابکاری کنم باشه ممنون

مدل زودپزتون چیه ؟ بلدی نمی خواد مواد رو که میذاری داخلش آبم میریزی رو مواد ۱۰ تا ۱۵ سانت فاصله مواد و آب باید از لبه زودپز فاصله داشته باشن بعدم درشو قشنگ ببند بذارش اول با شعله زیاد احساس کردی صدا سوپاپش در اومد زیرشو کم کن اون تایمی که مد نظرته بذار با شعله کم بپزه

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲