sodaaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 395 عنوان کاپوچینو | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 51 پست سلام مهربونا ....من عاشق کاپوچینوام ...اگه در روز دو فنجان بخورم مضره؟ sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹 1404/01/05 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 395 ربطی نداره بنظرماز لحاظ کافئین میگی؟ یکی از دوستان الان گفت sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
opaal عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4002 میگن کیست سینه میاره🥺 خارجیا مدام قهوه میخورن اونم اسپرسو کاپو کافئینش خیلی کمه عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
یلدابودم عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1247 هر کاپو حدودن ۱۲۰ کالریه معادله دو عدد سیب تقریبا یک روز درمیان فک نکنم مشکلی باشه میتونی از نسکافه های ۲در۱ استفاده کنی که بدون قندن و خوشمزه
sodaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 395 خارجیا مدام قهوه میخورن اونم اسپرسو کاپو کافئینش خیلی کمه کمتر میخورم sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
sodaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 395 هر کاپو حدودن ۱۲۰ کالریه معادله دو عدد سیب تقریبا یک روز درمیان فک نکنم مشکلی باشه میتونی از نسکافه ... ممنون از راهنماییت دوست خوبم ...چشم نمیدونستم بدون شکرم دارن sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
یلدابودم عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1247 ممنون از راهنماییت دوست خوبم ...چشم نمیدونستم بدون شکرم دارن روش نوشته 2×1
sodaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 395 روش نوشته 2×1 چشم🙏 sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹