2777
2789
پس پایتخت چی

وقت خواب هست اما کی بخوابه😄من قبلا بچه هارو زود

می خوابوندم الان بچه کوچیک دارم خیلی دیر میخوابه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ای جانم عزیزم خداحفظش کنه 😂

فدات ممنون 😄

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

یه غذایی هست گیلانیه پامادور خورشت اینو اکثرا با برنج میخورن ولی خالیم میشه خورد اگه از قدیم برنج داری که عالی میشه 

موادشم همون املته فقط سیرم داره و تخم مرغ رو نیمرو میکنن رو گوجه ها تا آب گوجه بره به خوردش

یه غذایی هست گیلانیه پامادور خورشت اینو اکثرا با برنج میخورن ولی خالیم میشه خورد اگه از قدیم برنج دا ...

چه جالب به شوهرم گفتم سالاد اولویه بخره ولی حتما اینم امتحان میکنم فردا 

دستورشو خواستی بهم بگو

اولویه؟

من خودم سیب و هویج و مرغ و و میزارم اب پز بشه بعد مرغ و ریش میکنم هویج و سیب زمینی باهم پوره میکنم خیارشور خورد میکنم نخود سبزم میریزم تو خیارشورا کنسروشو بعد همه موادمو مخلوط میکنم نمگ سس فلفل اویشن و شیوید میریزم