2777
2789

جالب اینجاس همه اونایی که تاپیکاشون تو پر بازدیده و دارن زندگیاشونو تعریف میکنن یا دکترن یا دانشجوی انصرافی پزشکی

یا دامپزشک

خوبه دیگه از این به بعد ساده لوح نباشیم و بدونیم دکتر مملکت چه دانشجوش چه متخصصش اینقد سرش شلوغه وقت نداره جواب تلفن کسی رو بده

خصوصن خانم دکترها که سرشون به خونه هم گرمه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ولش نمیکنن بنده خدا رو هی مسخره میکنن ۱۵ سالته 😐 والا ۱۵ سالشه شخصیتش و پستاش رو من از بعضی ها بی ...

اینجا که ازدواج تو دوازده سیزده سالگی یه امرر عادیِ حالا این طفلگ گلسا شد بچه ؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟به نظرم زیاد نبود خاک بر سریاش،  البته نسبت به سریالش😂

😂😂

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
تاپيك عذرخواهيشو ديدم دلم سوخت  بيچاره بچه ست دلش خواسته ايشاله هممون به هرچي ميخوايم برسيم

کدوم تاپیک من ندیدم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خخخخ كفت ١٩سالمه   يه بچه ٤ساله دارم كفتن چي ميخوني گفت دانشجوي تجربي كفتن تجربي رشته دب ...

وای خدا پوکیدم

مجبوری مگه آخه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یه کتاب تاثیرگذار میشه به من معرفی کنی  تو راستای خودشناسی یا فلسفه عمیق باشه، خیلی وقته دنبا ...

عزیزم کتاب "غرق در نور" بگیر نویسندش بتی جی آیدی هست ولی مترجمش مهمه چون خیلی تاثیر داره نوشتارش حتما زهره محمدی رو بگیر خیلی بیشتر میتونی ارتباط بر قرار کنی من که عاشق کتابش شدم چند بار خوندم حتما بخونش

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
عزیزم کتاب "غرق در نور بگیر "نویسندش بتی جی آیدی هست ولی مترجمش مهمه چون خیلی تاثیر داره نوشتارش حتم ...

ممنونم😘😘😘

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
کدوم تاپیک من ندیدم

اين

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1583825/سلام?postId=52186874

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
وای خدا پوکیدم مجبوری مگه آخه

سوال مهم همينه

واقعا مجبورن؟؟؟!!

من هميشه ميگم درووووغغغغ نميگمممم نميگممم و اگرم بخوام گناهشو بپذيرم و بگم ميزارم يجا كه يچيز ارزش داري بهم بماسه دروغ رو بگم

نه اينكه مثل نقل و نبات 

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها داستان زندگی ساریتا چی بود که همه زدن تو روش؟

میشه یه کوتاه ازش بگید؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بچه ها داستان زندگی ساریتا چی بود که همه زدن تو روش؟ میشه یه کوتاه ازش بگید؟

گف ما خانواده مذهبی بودیم همسرم خیلی اپن مایند بابام مخالفت کرده منم کاری کردم که دیگه دختر نباشم و اجازه پدر نیاز نباشه،عقد کردیم با شوهرم رفتیم خونه بابام،بابام بم گفته فاحشه ماهم رفتیم پشت سرمونو نگاه نکردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
گف ما خانواده مذهبی بودیم همسرم خیلی اپن مایند بابام مخالفت کرده منم کاری کردم که دیگه دختر نباشم و ...

چه علاقه ایی داشته خودشو فاحشه جلوه بده

چه علاقه ایی داشته خودشو فاحشه جلوه بده

چی بگم والا

زبانم قاصره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والا زبانم قاصره

چقد نخود مغز تو این دنیا هست