2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

1، طعمه شیطان 2، جنگیری مولی هارتلی 3، جنگیر 1973 4، وحشت در امیتی ویل 5، جنگیری امیلی رز 6، جن زدگی ...

همه ی اینا به کنار ولی کنستانتین 🫠

چقدر دوسش دارم مخصوصا بخاطر کیانو ریوز

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من عاشق فیبم ترسناک بودم بچه بودم یکی دوتا دیدم هنوزم نمیتونم با تاریکی کنار بیام هنوزم خیلی شبا میترسم یا اینکه بعضی وقتا میرم حموم میترسم چشامو ببندم

دیگ کلا فیلم ترسناکو گذاشتم کنار الان سریالای تخیلی مثل خون اشام و گرگینه اینا میبینم خیلی خوبن

من یه فیلم ترسناک هندی دیدم هیچوقت فراموشش نمیکنم

اسمش چی بود؟

من چراغ نفتی رو خیلی دوس داشتم 

دختری که بعد از چندسال برمیگرده پیش خانوادش درحالی که معلوله، دوست خانوادگیشون شده زن باباش و خبری از پدرش نیست و هربار که میپرسه بابام کجاست میگن سفر کاری یا رفته خوشگذرونی و ... ولی دختره حس میکنه بهش دروغ میگن و از همون روز اول حضور پدرشو توی خونه حس میکنه ..‌

بعدش آرنولدفیلمهای دیکاپریو، دنزل واشنگتن، تام هنکس هم اکثرا قشنگن، زیادن ادم بخواد اسم ببره

دقیقا خیلی زیادن 👌 

منم عاشق بازی  دی کاپریو ، کلین مورفی ،کیرا نایتلی ، برد پیت ، تام هنکس ، مارلان برندو ، ال پاچبنو و.... ام 😅

سخته ، نه ؟

من عاشق فیبم ترسناک بودم بچه بودم یکی دوتا دیدم هنوزم نمیتونم با تاریکی کنار بیام هنوزم خیلی شبا میت ...

نزول یا هبوط 1،2

جعبه پرنده

یک مکان ساکت 1،2،3

سایلنت

شیطان زیر

رو ببین

خداییی ینفرو میبینیم که انقد فیلم دوس داره و میبینه خیلی حال میکنم 😄 فیلم ترسناک رو باید تنهایی و ت ...

دنیای سریال که هنوز میشه دانلود کرد مشکلش چیه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اسمش چی بود؟من چراغ نفتی رو خیلی دوس داشتم دختری که بعد از چندسال برمیگرده پیش خانوادش درحالی که معل ...

۱۹۲۰

اینم میبینم حتما 

معتاد فیلم ترسناکم🤕

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠