2777
2789
خیلی فاز موزیسین بودن داری مطمئنم‌ حتی یک ساز بلد نیستیمن باهات صحبتی ندارمهمه میدونن‌ برای شروع با ...

شما هرجور دوس داری میتونی فکر کنی گلم من کارم همینه خواستم ب ایشون کمک کنم 

درمورد ساز هم من ساز اصلیم سنتوره اما پیانو و فلوت هم میزنم 

و سالهاست در گالری سنتورسازی هم فعالیت میکنم 

سه ساله تدریس انجام میدم سنتور 

یکم مهربون تر هم باشیم ب جایی بر نمیخوره موفق باشی 

شما هرجور دوس داری میتونی فکر کنی گلم من کارم همینه خواستم ب ایشون کمک کنم درمورد ساز هم من ساز اصلی ...

دقیقا منم سنتور ویولون‌ میزنم

استاد موسیقی کودک هم هستم

اجرا توی تهران و ساری هم داشتم 

بله درسته‌ 

ولی کاش از بیخ نا امید نکنیم یکیو‌ وقتی سوال میپرسه‌

با اون ۸۰۰ میلیونی. که شما گفتید‌ منم اگه جا اسی‌بودم‌ قید موسیقی و از بیخ‌ میزدم 

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر ما که ندارهتا جایی ام که میدونم شهرای کوچیک پیانو اموزش نمیدنحقوقشم بخور نمیره

حالا شهرهای دیگه نمی‌دونم ولی شیراز جا به جاش آموزشگاه موسیقی هست ..البته یکی دوتا شهرستان دیگه هم سراغ دارم که پیانو دارن 

اتفاقا درآمد بدی هم ندارن 😅😅😅

دقیقا منم سنتور ویولون‌ میزنماستاد موسیقی کودک هم هستماجرا توی تهران و ساری هم داشتم بله درسته‌ ولی ...

من ناامید نکردم واقعیت رو باید گفت  اتفاقا یکی از دوستانم میخواست دخترشو بذاره پیانو و من همین حرفارو بهش زدم و گفت ن حالا اولش شروع کنه و فلان و بعد فکر میکنم دوسال دید استادش گفته پیانو آکوستیک بخره و اون نمیتونه دخترشو دیگ نذاشت بره 

خب آیا اگر از اول ب حرف گوش میداد صرفه جویی در وقت و هزینه و روان بچش نبود؟؟؟ 

من اصولشو گفتم بهش دیگ ایشون خودش می‌دونه و انتخابش

پبانوی نسبتا حرفه ای الان تهش‌ ۲۰۰تازه با اغراق ۲۰۰۸۰۰ میلیون؟مگه برای ارکستر‌ سمفونیک‌ پیانو میخواد ...

پیانوی خوب خیلی گروه میزان صدام بابیه فرق داره بله اسی راس گفتن یه پیانوی خوب 

زیر2میلیارده پیانوی متوسط روبه سطح پایین200.

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!