2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ی هفت با سونوی واژینال قلبشو دیدیم‌ولی نشنیدم دکتر صداشو نذاشت بشنوم

مهم نیست مهم اینه تشکیل شده باشه چون کوچیکن خیلی از دکترا تا قبل از ان تی صداشو نمی‌ذارن برات،علائم رو انقد چک نکن من بارداری اولم هر روز یه حال بودم یه روز تهوعم قطع میشد یهو باز روز بعد با شدت بیشتری شروع می‌شد، یه روز درد سینه داشتم روز بعد نداشتم،بارداریمم نرمال بود الان پسرم 4 سالشه، بارداری دوم علائم داشتم ولی سقط شد با وجودیکه شکمم نبض میزد و علائم دیگه هم پابرجا بود ولی رشد نکرده بود، اصلا به علائم نیست،نگران نباشامروز بدنت یخه فردا گر میگیری هر روز یجوره

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

مهم نیست مهم اینه تشکیل شده باشه چون کوچیکن خیلی از دکترا تا قبل از ان تی صداشو نمی‌ذارن برات،علائم ...

منم دقیقا همینم 

یه روز حالت تهوع شدید دارم دوروز ندارم یه روز سینه هام شل میشه یه روز سفت و دردناک 

فقط کاش هرچه سریعتر نهم فروردین بیاد برم باز صدای قلبشو بشنوم بفهمم خوب رشد کرده🥲🥲 خیالم یه مقدار راحت بشه بعد از اینم استرس سونوی ان تی رو دارم وای خدا