2789
عنوان

حرف مردم

487 بازدید | 22 پست

من سه ساله عقدم

حالا میخوایم عروسی بگیریم خونه هم اجاره کردیم

همه این کارهارو وپول هارو شوهرم میده

باباش طلافروشه

هیچ کمکی بهمون نمیکنه

من تا الان هیچ گله ای هم نکردم به پدرشوهرم

اما از حرف مردم خسته شدم

امشب داییم اومده بود خونمون تازگی عروس گرفتن وکل خرج عروسی رو خودش داده

بایه حالت مغرورانه پرسید خرج عروسی رو خودتون میدید گفتم فرقی نمیکنه که😒

هیچی نگفت زنش پرسید خب خونتون رو پولشو کی داده گفتم خودمون میدیم گفت خب به پدرشوهرت بگو بده بهتون فشار میاد گفتم نه ما کاری به اونا نداریم خودمون زندگیمون رو میسازیم

به جوری گفتم که فهمید ناراحت شدم

ولی خسته شدم اینا اینجوری تو روی من میگن پشت سرم چه حرفهایی هست!

چقدر من بدشانسم واقعا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

حرف خاصی نبودها 

اما میدونم پشت سرم چه حرفهایی هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا چرا جواب میدی یکبار برای همیشه بگو اینا مسائل شخصیه فکر نمیکنم باید جواب بدم 

خودشونو جمع میکنن به یکیشون بگی به گوش بقیه میرسونه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
پشت ادمای بزرگ حرف میزنن

خواهر دلمو به این حرفها خوش کردم

همه میگن پدرشوهر پولدارت چیکار برات کرد

دادی میری خونه اجاره ای اخرش هم

بقچه جان میشه کاری به حرف مردم نداشته باشی عزیزم؟

هی میخوام کاری نداشته باشم نمیتونممم

اصلا چرا جواب میدی یکبار برای همیشه بگو اینا مسائل شخصیه فکر نمیکنم باید جواب بدم  خودشونو جمع ...

یه جوری جواب دادم خودشون فهمیدن چون داییم بهش گفت خانوم دخالت نکن

اما دلم میسووزه

خواهر دلمو به این حرفها خوش کردم همه میگن پدرشوهر پولدارت چیکار برات کرد دادی میری خونه اجاره ای ا ...

خیلی از پولدارا برای اینکه بچه هاشون با عرضه بشه زیاد خدمات نمی دن. چه بهتر که منت روسرت نیست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

این که آدم انقد مستقل نباشه و خرج عروسی و ازدواجشو پدرش بده اصلا پز دادن نداره.....کار درستو شما دارین میکنین.....از همون اول باید مستقل بود...این بیشتر پز داره😞

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

سه دنگ خونه پدرشوهرم به ناممه

اجاره دادن پولشو بهم نمیدن

همه میگن چیشد اون خونه حداقل اونو بفروشید

دیگه نمیدونن چه خبره

یه جوری جواب دادم خودشون فهمیدن چون داییم بهش گفت خانوم دخالت نکن اما دلم میسووزه

خوب کردی .من موندم چه جوری به خودشون اجازه میدن این سوالارو بپرسن تا آدم و میبینن چقدر میگیری  چند خریدی آخه به توچه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
این که آدم انقد مستقل نباشه و خرج عروسی و ازدواجشو پدرش بده اصلا پز دادن نداره.....کار درستو شما دار ...

اما متاسفانه بقیه انقدر روشنفکر نیستن

افتخار میکنن که بچمون توی پرقوهست

خواهر دلمو به این حرفها خوش کردم همه میگن پدرشوهر پولدارت چیکار برات کرد دادی میری خونه اجاره ای ا ...

یاد حرف شوهرم افتادم بهم میگفت تو بهترین تالار شهرم عروسی بگیری فلان کس میاد میگه از لوستراش خوشم نیومد اصلا اهمیت نده حتماادم مهمی هستی ک پشت سرت حرف میزنن بذار گناهاتو بشورن

تیکر تحویل سال 97